woensdag 10 september 2014

NYC twistable intense lip color : 031 Gramercy Park Plum

Hee!

Vandaag wil ik een product reviewen die ik al wel eventjes in me stash heb zitten. Het is een heel erg mooi lip product. Daarom vind ik het wel waard om dit product aan jullie te laten zien. Het gaat namelijk om een chubby stick van NYC.


donderdag 4 september 2014

Melkior highlighter : light touch

Heee!

Zoals je misschien al in mijn vakantie verslag had gezien, heb ik een mooie highlighter gekocht in St. Tropez. Het merk Melkior is totaal onbekend voor mij. Dat wil niet zeggen dat het geen goed merk is! Ben erg tevreden over deze mooie highlighter, ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..

donderdag 17 juli 2014

Review: w7 in the nude - dupe NAKED 3

Hee!

Laatst poste ik een artikel over het w7 in the buff palette. Dat palette was een dupe van het Urban Decay Naked 2 palette. In dat artikel vertelde ik dat ik bij de op=op winkel twee w7 paletten had gescoord. Namelijk de 'w7 in the buff (dupe Naked 2)' & het 'w7 in the nude (dupe Naked 3)'. Over het eerste palette 'w7 in the buff' was / ben ik heel erg tevreden en ben er super blij mee. Vandaag review ik het w7 in the nude palette. Lees vooral verder voor meer..


dinsdag 15 juli 2014

Recept : Gado-Gado

Hee!

Een aantal dagen geleden had ik 1 van mijn lievelings recepten met jullie gedeeld (gehakt brood). In dat artikel vertelde ik dat het heel erg lekker te combineren is met gado-gado. Gado-gado is een heel erg gezond gerecht van gestoomde groenten met saté saus. Ideaal voor de vegetariërs onder ons. Heb je interesse lees dan vooral verder..


vrijdag 11 juli 2014

Review: w7 in the buff - dupe NAKED 2

Hee!

De Naked paletten van Urban Decay kent waarschijnlijk iedereen wel, ze zijn heel erg mooi, goed gepigmenteerd en hebben kleuren waarmee je elke kant mee op kunt. Jammer genoeg kosten deze paletten rond de €50,- zelf heb ik dat er echt niet voor over, ook al zijn ze mega goed. Het merk w7 heeft al een tijdje hun eigen 'naked 2' uitgebracht. Namelijk het w7 in the buff palette. Dit is een dupe van het naked 2 palette. Lees vooral verder voor meer..



Essence XXXL longlasting lipgloss MATT

Hee!

Vandaag review ik een matte lipgloss van Essence, toen ik hem in de schappen zag liggen dacht ik echt van huh? Een matte lipgloss hoe kan dat nou? Het is tenslotte wel een ''gloss''. Mij leek een matte lipgloss heel erg fijn dus ik twijfelde niet lang en had hem in me mandje gedaan. Lees vooral verder voor de review..


maandag 7 juli 2014

Review: SlushyMaker ChillFactor

Hee!

Aangezien het in Nederland al weer zomer is, is het dus ook tijd voor lekkere verkoelende drankjes, ijsjes noemt het maar op! Nu moet ik wel zeggen dat Nederland er nu best wel veel moeite mee heeft om lekker weer aan ons te geven maarja.

Op de televisie heb ik best vaak de reclame voorbij zien komen van een beker waarmee je zelf SlushPuppy's mee kan maken. Super tof! Ik wou hem sowieso eigenlijk al kopen maar mijn lieve vriendje Sandor verraste me mij een paar dagen geleden mee.. Ik ben er super blij en enthousiast over. Lees vooral verder voor de review.

vrijdag 4 juli 2014

Review: Essence Sun Club, Bronzer & Highlighter in one -01 sun light-

Hee!

Zelf ben ik al best lang dol op bronzer. Het maakt je gezicht gewoon iets slanker en geeft het een mooie vorm. Bronzer gebruik ik dan ook het liefst elke dag. Meestal gebruik ik een bronzer van Rimmel. Bronzer is erg mooi te combineren met wat high-lighter om bijvoorbeeld je jukbeenderen iets meer naar voren te laten komen. Het palette van Essence met bronzer & high-lighter in 1 kon ik zeker niet laten liggen. Vandaag ga ik dus dit palette reviewen. Lees vooral verder..

woensdag 2 juli 2014

Recept : Gehakt brood

Hee!

Vandaag post ik iets anders dan een review, shoplog etc. dit keer is het een recept dat ik super lekker vind. Namelijk gehakt brood, dit is een van mijn lievelings gerechten, daarom leek het me leuk om dit recept met jullie te delen. Wij maken het al jaren in onze familie, wij noemen het ook wel frikadel bakar.  Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..


dinsdag 1 juli 2014

Shoplog Primark Eindhoven

Hee!

Afgelopen vrijdag zat ik achter me laptop wat nutteloze dingen te doen, het was al rond 17:00 en had nog steeds niks nuttigs gedaan en dat was ik ook niet echt van plan haha. Totdat mijn vriendin Diejeneley (dietje) belde om te vragen of ik mee ging naar de Primark in Eindhoven, daar hoefde ik niet lang over na te denken hihi. Het was koop avond en de stad in Eindhoven was open tot 21:00 uur. We hadden niet mega veel tijd maar wel genoeg tijd om langs onze lievelings winkels te gaan en de Primark kan daar dus zeker niet aan ontbreken. We gingen dus meteen door naar de Primark, de drukte viel eigenlijk reuze mee en we konden op zich lekker rondneuzen.

Meestal als ik bij de Primark ben is het of ik slaag mega goed of ik slaag amper of zelfs helemaal niet. Dit keer zat ik er tussen in. Qua kleding zat er echt helemaal niks tussen voor mij, niks sprak me echt aan of iets waarvan ik dacht ja omg dat wil ik! Ze hadden zelfs amper croppend tops (of ik was gewoon heel erg scheel). Maar goed, met de dingen die ik heb gekocht ben ik echt heel erg blij. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..


zondag 29 juni 2014

Review: KIKO Lipstick & Lip pencils

Hee!

Een hele tijd terug was ik naar de KIKO shop in CentrO (Duitsland) geweest, en heb daar een paar mooie lipsticks gekocht met bijbehorende lip potloden. Ik was helemaal blij toen ik hoorde dat er een KIKO shop was in Duitsland, ik dacht namelijk dat ze die alleen in Italië hadden, maar nee blijkbaar dus ook in Duitsland.
Deze lipsticks en lip pencils heb ik al een tijdje in me bezit. De foto's die ik hier in dit bericht post zijn dus ook al best oud. Ik vond het zonde om deze niet te delen, het zijn namelijk gewoon mega fijne producten. Benieuwd? Lees dan snel verder ..



LUSCIOUS CREAM LIPSTICK 514


                  


                       

vrijdag 27 juni 2014

Review: Essence BLUSH UP! -10 heat wave-

Hee!

Vandaag review ik een hele mooie blush van Essence. Het is een blush waar je drie verschillende tinten uit kunt halen. Dus je hebt eigenlijk 3 verschillende kleurtjes blush in 1 palette. Handigg!
Lees vooral verder voor meer..


woensdag 25 juni 2014

Review: Essence Long Lasting eye pencil -01 & 17-

Hee!

Paar weken of misschien wel maanden geleden was er weer een 1+1 gratis actie bij de Kruidvat, dit weet waarschijnlijk iedereen wel maar ik vermeld het er toch even bij haha. Tijdens die actie had ik dus ook wat make-up producten ingeslagen (klik hier voor de shoplog). Nog steeds ben ik er maar niet aan toegekomen om al deze producten te reviewen.

Er staan nog een paar producten op de planning om te reviewen en vandaag zijn dat de Essence Long Lasting eye pencils. Ik heb deze oogpotloodjes in het zwart (01) en in het blauw (17) gekocht en ben er heel erg blij mee.. Lees vooral verder voor meer informatie

http://www.lovingyourlife.nl/2014/06/review-essence-long-lasting-eye-pencil.html#more

woensdag 18 juni 2014

Essence ''All About Paradise Palette''

Hee!

Dit artikel is een beetje laat, ik heb dit palette namelijk al best wel lang. Maargoed, dat is geen reden om hem niet meer te reviewen. Hierbij een review van dit vrolijke fel-kleurige palette. Lees snel verder voor meer..


zaterdag 31 mei 2014

Catrice limited edition Blush Pearls

Hee!

Misschien dat je dit product al op meerdere blogs voorbij hebt zien komen maar toch wil ik er zelf even mijn mening over gegeven. Daarom ga ik in dit artikel deze prachtige blush reviewen. Het is een limited edition dus niet makkelijk verkrijgbaar. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder :)

maandag 19 mei 2014

GOSH ''Mono Eye Shadow'' 014 Dark Green & 016 Aubergine

Hee!

Vandaag ging ik langs de Kruidvat en daar zag ik deze mooie donker groene en donker paars kleurige oogschaduws van GOSH. Het zijn oogschaduws met een lichte shimmer erin. Erg mooi na mijn smaak. Ik ga deze oogschaduws in dit artikel reviewen. Ben je benieuwd naar deze kleurtjes klik dan vooral op lees verder :)



zaterdag 10 mei 2014

Miss Sporty lash eyeliner

Hee!

Ik ben dinsdag langs de Etos geweest en daar had ik deze Miss Sporty Studio Lash Eye Liner gekocht. Het is een vloeibare eyeliner met een voor mij heel apart kwastje. Hij is heel erg fijn na mijn mening, kijk snel verder voor meer informatie en foto's.





woensdag 7 mei 2014

Rimmel ''Rita Ora Nagellakjes''

Hee!

Zoals je misschien al wel had gezien in mijn shoplog van afgelopen week. Heb ik een aantal nagellakjes van Rimmel gekocht. De lakjes komen uit de collectie die Rita Ora zelf heeft samengesteld. Zelf heb ik  3 kleurtjes gekocht, ben je benieuwd? Lees dan vooral verder. :)



dinsdag 6 mei 2014

Toffe Slippers Esprit

Hee!

Aangezien de zomer bijna voor de deur staat is dit het juiste moment om weer eens leuke zomerse slippers in te slaan. Iedereen kent de standaard Birkenstocks wel, zelf vind ik deze slippers heel erg lekker zitten en ze zien er natuurlijk gewoon leuk uit. Zelf heb ik de standaart zwarte variant. Deze zijn heel erg makkelijk te combineren. Maar omdat ik eens een keer wat vrolijkers aan me voeten wil en er toch leuk uit wil zien, kwam ik deze toffe sandaaltjes van Esprit tegen.
Lees gauw verder voor meer.



zondag 4 mei 2014

Maybelline ''547 Pleasure Me Red & 175 Pink Punch''

Hee!

In dit artikel ga ik twee hele mooie lipsticks van Maybelline reviewen. Heb je interesse klik dan vooral op lees verder. :)


dinsdag 29 april 2014

Kiko 3 in 1 Mat VS Primark P.S. Matte Topcoat + Filmpje ( Matte nagels met stoom)

Hee!

Vandaag ga ik een review doen van 2 dezelfde producten, maar dan van een ander merk. Namelijk de matte topcoat van het merk Kiko en 1 die afkomstig is van de Primark.  Lees snel verder voor meer.


vrijdag 25 april 2014

OOTD | Black nd Gold

Hee!

Vandaag heb ik een OOTD blogpost. Op de foto hieronder zien je hoe ik er deze dag uitzag. Klik op lees verder voor meer.. :)

dinsdag 22 april 2014

H&M Eyeshadow en Blush Palette + Eyeshadow Brush

Hee! 

Vandaag review ik een palette + kwastje dat ik heb gekocht bij de H&M, normaal koop ik echt nooit make-up producten bij de H&M maar dit keer maakte ik een uitzondering voor dit mooie palette. Ook had ik meteen een erg mooie oogschaduw kwast gekocht. Lees snel verder voor meer..


zaterdag 12 april 2014

NYC Nagellakjes ''Full Metal Jacket 002 & Spring Tulip 300''

Hee!

Wanneer ik een mooi nagellakje zie staan kan ik hem meestal niet laten liggen. Mijn nagellak stash word dat ook steeds groter en groter. Ik wil niet zeggen dat ik een super groot aantal nagellakjes heb, maar gewoon ''normaal''. Maar goed, eventjes geleden was ik bij de Kruidvat en zag ik een heel mooi Metallic kleurtje. Dit is eigenlijk al heel lang geleden, want het was namelijk in de winter. Verder heb ik er nooit een review over geschreven en dat leek me vandaag een goed moment. Sinds kort heb ik weer een nieuw NYC kleurtje gekregen, ik zeg gekregen omdat hij gratis bij een pak Libresse zat. De actie was bij de Kruidvat. Bij een pak maandverband of inlegkruisjes zat een gratis NYC lakje. Dit kon ik dus zeker niet weerstaan. Het is ook nog eens een heel erg mooi en vrolijk lente kleurtje.


zaterdag 29 maart 2014

LR Parfum Starbox


Hee!

Heb jij soms van die momenten wanneer je totaal niet weet wat je als cadeautje moet geven aan je moeder, vriendin, tante, vader of misschien wel je vriendje? Nou ik herken die momenten dus wel! Wat zouden ze nou leuk vinden? Toen kwam Margot (van de website http://www.schoonheids-winkel.nl  ook heeft ze een Beauty Salon: BodyCare Margot) met deze super toffe Parfum Box. Deze box bestaat uit 34 verschillende geurtjes en een cadeau kaart waarmee degene een full size parfum fles kan uit kiezen van 1 van de 34 geurtjes. Zoals je op de foto hieronder ziet zijn het allemaal kleine proef geurtjes. 

woensdag 19 maart 2014

Liebster Award

Hee!

Vanavond ben ik genomineerd voor de Liebster Award door Marlon. Bedankt voor de nominatie! Neem ook eens een kijkje op haar blog. Het doel van de Liebster Award is kennis maken met bloggers die minder dan 200 volgers hebben. Dit is dus een erg leuke manier om in contact te komen met beginnende bloggers.

De regels voor de Liebster Award:
1. Je moet de gene die je genomineerd heeft benoemen.
2. Je moet antwoord geven op de 11 vragen die de persoon voor je bedacht heeft.
3. Je moet 11 willekeurige feiten over jezelf plaatsen.
4. Je kiest 11 genomineerden met minder dan 200 volgers die je vragen moeten beantwoorden.
5. Je kan degene die jou genomineerd heeft niet opnieuw nomineren.
6. Je moet de gene die genomineerd is vertellen dat hij/zij genomineerd is.



vrijdag 14 maart 2014

Etos Baked Blush 102


Hee!

Mijn moeder had best lang geleden een cadeau kaart gekregen die ze in kon leveren bij de Etos, deze kaart bleef maar in haar portemonnee hangen. Terwijl ik hem allaaaaang had uitgegeven aan leuke make-up producten of andere beauty spulletjes (niet dat je bij de Etos iets anders kunt kopen maarja..) Uiteindelijk heb ik de cadeau kaart gekregen en mocht ik een aantal leuke dingetjes kopen. Toevallig was mijn ''So Matte Perfect Stay'' van Miss Sport poeder op en had ik een nieuwe nodig, omdat je dit merk alleen bij de Etos kunt kopen was ik blij. Maar de cadeau kaart was nog niet leeg dus ik kon nog wat producten halen.

Ik vond het zonde om heel de kaart uit te geven aan 1 duur product, dus ik besloot meerdere budget producten te halen. Waaronder deze super mooie Baked Blush.


Zoals de naam al zegt is het een ''gebakken'' blush. Voor mij eens een keer iets anders dan platte blushes. De kleur vind ik echt heel mooi, niet te fel en niet te onopvallend, omdat ik een licht bruine huid heb vind ik deze kleur erg mooi staan. Hij staat vast ook erg mooi op een blanke huid. Maar dat kan ik zo niet beoordelen.. Klik op lees verder voor meer..

zondag 23 februari 2014

Malu Wilz Nagellak 72

Hee!

Het merk Malu Wilz heeft ook nagellakjes en in dit artikel ga ik een mooie rode kleur reviewen.

zaterdag 8 februari 2014

Xenos ''Opvouwbare Fotostudio'' UPDATE 1 lampje kapot bij 2e x gebruiken

Hee!

Ik liep laatst door de Xenos, gewoon omdat ik dat een erg leuke winkel vind. Ze hebben daar vaak van die spulletjes die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt maar toch graag wilt hebben. Ook hebben ze gewoon erg veel producten die je erg goed kan gebruiken. Net als deze opvouwbare fotostudio super handig!


vrijdag 7 februari 2014

COLOURS Volume & Curl Mascara

Hee!

Vandaag review ik een Mascara van COLOURS, het is een zwarte mascara die je wimpers volume en een mooie krul geeft.


donderdag 6 februari 2014

New: MacBook Pro 13 inch

Hee!

Een paar dagen geleden heb ik een super aankoop gedaan! Ik zat al een tijdje te zoeken naar een nieuwe laptop, ik kon niet meer op mijn eigen laptop omdat die vast hing als ik maar 1 klein dingetje wilde openen. Hier werd ik echt gek van.. Daarom ben ik de laatste tijd de laptop van mijn ouders gaan gebruiken. Toch vond ik het echt nodig om zelf een laptop aan te schaffen. Na lang zoeken ben ik toch uitgekomen op de Macbook Pro 13 inch, het is een dure laptop maar ik weet heel erg zeker dat deze laptop het geld waard is! Klik op lees verder voor meer foto's en informatie :)

woensdag 5 februari 2014

Malu Wilz ''Moisture Lip Color 20''

Hee!

Ik heb deze Malu Wilz ''Moisture Lip Color 20'' ontvangen en daar ga ik iets over schrijven.  

zaterdag 18 januari 2014

KIKO : Sugar Mat nagellak (637&633)

Hee!

Toen ik op vakantie was in Italië kon ik het natuurlijk niet laten om naar de KIKO store te gaan. Hier hebben ze altijd zulke goede nagellak en voor echt heel weinig geld, ik had namelijk een paar nagellakjes ingeslagen voor €1,50 per stuk. Dat waren gewone standaard nagellakjes in verschillende kleuren. Maar toen kwam ik een nagellak tegen waarvan ik nog nooit van had gehoord namelijk de Sugar Mat nagellakjes, dit zijn nagellakjes waarmee je een heel apart effect creëert. Het lijkt hier alsof je tja.. zoals de naam ook zegt suiker op je nagels hebt maar dan met een kleurtje! Zo voelen je nagels trouwens ook aan, net alsof er suiker op zit.