zaterdag 29 maart 2014

LR Parfum Starbox


Hee!

Heb jij soms van die momenten wanneer je totaal niet weet wat je als cadeautje moet geven aan je moeder, vriendin, tante, vader of misschien wel je vriendje? Nou ik herken die momenten dus wel! Wat zouden ze nou leuk vinden? Toen kwam Margot (van de website http://www.schoonheids-winkel.nl  ook heeft ze een Beauty Salon: BodyCare Margot) met deze super toffe Parfum Box. Deze box bestaat uit 34 verschillende geurtjes en een cadeau kaart waarmee degene een full size parfum fles kan uit kiezen van 1 van de 34 geurtjes. Zoals je op de foto hieronder ziet zijn het allemaal kleine proef geurtjes. Na de korte samenvatting laten we beginnen met de verpakking. Zoals je op de foto hieronder ziet heeft de Starbox een erg luxe verpakking en zie je foto's van Heidi Klum en & Bruce Willis erop. Deze hebben dus ook een grote rol in de Box, er zitten een aantal geurtjes van deze twee bekende personen in. Mooie verpakking dus en super leuk om te geven!


In de box zitten natuurlijk de 34 geurtjes, een cadeau kaart voor een full size fles, een boekje met veel informatie en een boekje met strookjes om de geurtjes op te testen :)
Hoe gaat het in z'n werk?

Waarom ben ik nou zo enthousiast over deze box? Nou het werkt dus zo : je koopt deze parfum box bij de schoonheids salon BodyCare Margot. Bij deze box zit een cadeau kaart inbegrepen, met deze cadeau kaart kun je een full size parfum uit kiezen. Degene aan wie je deze box geeft kan dan uit 1 van de 34 verschillende geurtjes kiezen. Zo heb je nooit het probleem dat degene het geurtje misschien niet lekker vind. Nu kan degene dus zelf zijn geurtje uitkiezen, plus degene kan de overige proef geurtjes nog lekker gebruiken. Dit alles bij elkaar kost €55,-


Bij de mannen geurtjes heb je de keuze uit 14 verschillende geuren. Onder andere ook een paar geuren van Bruce Willis. 
Bij de vrouwen geuren heb je keuze uit 20 stuks. Met hierbij een aantal geuren van Heidi Klum.

Zelf ik de geurtjes geroken en getest, er zit echt voor ieder wat wils bij. Dus als je deze parfum box als cadeau koopt ben je zeker geslaagd! De geuren blijven lekker lang zitten. Elk geurtje heeft dan ook een eigen karakter. 


Natuurlijk hoeft het geen cadeau te zijn en kun je het gewoon voor je eigen kopen! Dan heb je elke dag een ander geurtje op en kun je een full size fles uitkiezen van je favoriet. Ik vind het een super leuke uitvinding. De full size parfum flessen zijn ook los te koop op deze site. 
Informatie over waar je de box kan kopen is hier boven weergegeven.


xxxx,

Shirley

10 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Ideaal om eerst een aantal luchtjes te proberen, en te kijken of ze wel bij je passen. Mijn moeder heeft ook eens zo iets gehad. Echt een leuk concept.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke box en inderdaad erg leuk om cadeau te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke box. Super cadeautip inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt een leuk concept, en inderdaad een goede cadeautip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeautip zeg! Perfect als je iemand nog niet zo goed kent en wel parfum wilt geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave box zeg! Lijkt me heel erg leuk om te hebben maar ook om te geven ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf zeg! Dit MOET ik echt een keer hebben... Ik bedoel; 34 verschillende luchtjes en dan ook nog een Full size erbij? Hell yeah! Awesome, want je kan nog best een paar keer doen met zo'n testbuisje. Trouwens, echt een hele leuke header zeg, vooral die quote <3.

  BeantwoordenVerwijderen