zaterdag 8 februari 2014

Xenos ''Opvouwbare Fotostudio'' UPDATE 1 lampje kapot bij 2e x gebruiken

Hee!

Ik liep laatst door de Xenos, gewoon omdat ik dat een erg leuke winkel vind. Ze hebben daar vaak van die spulletjes die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt maar toch graag wilt hebben. Ook hebben ze gewoon erg veel producten die je erg goed kan gebruiken. Net als deze opvouwbare fotostudio super handig!

Zo ziet de verpakking eruit, in deze set zitten twee lampen, een statief voor de camera, een doek voor de achtergrond met de kleuren blauw en grijs en natuurlijk de opvouwbare fotostudio. De tas die je rechtsboven in de hoek ziet staan is de studio zelf, je klapt de tas open en dan komt de studio eruit die moet je aan elkaar vast maken met behulp van de handige klittenband randtjes (die zijn al bevestigt). 


In de vakjes voorin zitten de lampen en het statiefje.


Als ik op het plaatje kijk die op de doos staat, dan is de indeling van de studio anders dan ik hem hier hebt geplaatst, maar ik vond dit de beste manier om de studio te gebruiken. 


De twee lampjes die je erbij krijgt moeten aangesloten worden in een stopcontact, dat is best onhandig als je bijvoorbeeld geen verlengsnoer hebt. want dan moet je op een plek gaan zitten waar je 2 stopcontacten hebt. Je kunt de lampjes aan klikken met een standaard schakelaartje. Ik moet zeggen dat de lampen heel erg snel heel heet worden. Dus je moet voorzichtig zijn als je ze wilt verplaatsen. Je kunt ze nog wel vastpakken aan het statief gedeelte maar als je de kop van de lamp wilt verplaatsen zou ik iets van een handschoen aan doen.. Je kunt de lampen door de doeken heen laten schijnen en zo op het voorwerp richten dat je wilt fotograferen. Maar je kunt de lampen ook rechtstreeks op je voorwerp richten zodat het voorwerp meer licht vangt. Ik heb even voor de foto mijn kleine camera op het statief geplaatst maar de camera waarmee ik al mijn foto's maak die past er ook op. 


Omdat het statiefje best hoog is, maakt hij alleen foto's van een boven aanzicht van het product. Ik heb liever foto's van een voor aanzicht van een product, dus ben ik een beetje gaan spelen met het statiefje en toen kwam ik op deze stand (zie foto hierboven), het statief kan nog wel iets lager dan zit de camera precies voor het product en zo kun je dus makkelijk foto's maken van welk aanzicht dan ook.


Zo ziet de foto eruit als ik het statief in de positie zet die ik net besproken heb. (vooraanzicht)


Zoals je ziet heeft het doek twee verschillende kleuren, blauw en grijs. Zelf vind ik dat niet echt mooi en heb ik liever gewoon een witte achtergrond of iets dat goed bij het product past. Zoals je op de nagellak foto hierboven ziet heb ik ook een witte achter grond. Ik heb de foto studio gekanteld en gedraaid zodat ik de witte kant op de bodem kreeg en een witte achterwand. 

Ik ben heel erg blij met deze aankoop! Hij werkt gewoon als ik had verwacht. Zoals je waarschijnlijk al wel door had is hij dus te koop bij de Xenos, deze opvouwbare fotostudio kost €34,99. 

Wat vind jij van deze opvouwbare fotostudio?

xxxx,

ShirleyGeen opmerkingen:

Een reactie posten