zaterdag 29 maart 2014

LR Parfum Starbox


Hee!

Heb jij soms van die momenten wanneer je totaal niet weet wat je als cadeautje moet geven aan je moeder, vriendin, tante, vader of misschien wel je vriendje? Nou ik herken die momenten dus wel! Wat zouden ze nou leuk vinden? Toen kwam Margot (van de website http://www.schoonheids-winkel.nl  ook heeft ze een Beauty Salon: BodyCare Margot) met deze super toffe Parfum Box. Deze box bestaat uit 34 verschillende geurtjes en een cadeau kaart waarmee degene een full size parfum fles kan uit kiezen van 1 van de 34 geurtjes. Zoals je op de foto hieronder ziet zijn het allemaal kleine proef geurtjes. 

woensdag 19 maart 2014

Liebster Award

Hee!

Vanavond ben ik genomineerd voor de Liebster Award door Marlon. Bedankt voor de nominatie! Neem ook eens een kijkje op haar blog. Het doel van de Liebster Award is kennis maken met bloggers die minder dan 200 volgers hebben. Dit is dus een erg leuke manier om in contact te komen met beginnende bloggers.

De regels voor de Liebster Award:
1. Je moet de gene die je genomineerd heeft benoemen.
2. Je moet antwoord geven op de 11 vragen die de persoon voor je bedacht heeft.
3. Je moet 11 willekeurige feiten over jezelf plaatsen.
4. Je kiest 11 genomineerden met minder dan 200 volgers die je vragen moeten beantwoorden.
5. Je kan degene die jou genomineerd heeft niet opnieuw nomineren.
6. Je moet de gene die genomineerd is vertellen dat hij/zij genomineerd is.vrijdag 14 maart 2014

Etos Baked Blush 102


Hee!

Mijn moeder had best lang geleden een cadeau kaart gekregen die ze in kon leveren bij de Etos, deze kaart bleef maar in haar portemonnee hangen. Terwijl ik hem allaaaaang had uitgegeven aan leuke make-up producten of andere beauty spulletjes (niet dat je bij de Etos iets anders kunt kopen maarja..) Uiteindelijk heb ik de cadeau kaart gekregen en mocht ik een aantal leuke dingetjes kopen. Toevallig was mijn ''So Matte Perfect Stay'' van Miss Sport poeder op en had ik een nieuwe nodig, omdat je dit merk alleen bij de Etos kunt kopen was ik blij. Maar de cadeau kaart was nog niet leeg dus ik kon nog wat producten halen.

Ik vond het zonde om heel de kaart uit te geven aan 1 duur product, dus ik besloot meerdere budget producten te halen. Waaronder deze super mooie Baked Blush.


Zoals de naam al zegt is het een ''gebakken'' blush. Voor mij eens een keer iets anders dan platte blushes. De kleur vind ik echt heel mooi, niet te fel en niet te onopvallend, omdat ik een licht bruine huid heb vind ik deze kleur erg mooi staan. Hij staat vast ook erg mooi op een blanke huid. Maar dat kan ik zo niet beoordelen.. Klik op lees verder voor meer..