zaterdag 15 december 2018

Nike Huarache

Heyhey!

Sneakers, de perfecte soort schoen voor mij. Meer dan de helft van mijn schoenencollectie bestaat uit sneakers! Ze zijn makkelijk, comfortable en natuurlijk echt een tof mode item! Je kan ze met van alles combineren, van spijkerbroek tot rokje het kan allemaal.

Zelf ben ik erg fan van het merk Nike, ze hebben zo veel variatie en mega veel verschillende modellen. Toch springt er 1 bepaald model er uit namelijk de Nike Huarache. Dit model heeft een heel apart en stoer uiterlijk. Een heel belangrijk puntje van dit model: ze lopen geweldig! Met de Nike Huarache's lijkt het net alsof je op 2 bouncy kussentjes loopt (tenminste dit is mijn ervaring!) Dit komt doordat elke schoen een 'air-sole unit' bevat. Bij de hiel heeft de schoen een ondersteunende strap waardoor je voeten goed in de schoen blijven zitten, erg fijn. Wel moet ik zeggen voor iemand met brede voeten zoals ik duurt het wel net iets langer voordat je ze goed hebt ingelopen, maar eenmaal ingelopen lopen ze echt lekker!

Heb je geen idee welke schoenen de Nike Huarache zijn? Kijk dan even naar de foto hieronder. Of neem een kijkje via Sportshowroom zij laten de hele uitgebreide collectie zien op hun website!  


Op de website van 'Sportshowroom' kan je zien hoeveel kleur keuze de Nike Huarache heeft, echt niet normaal. Dit model heeft zoveel keuze qua kleuren, van paars tot groen en natuurlijk ook gewoon zwart of wit. Je zou ze met elke outfit kunnen combineren. Ik zelf heb het model hierboven, echt geweldig en is te combineren met bijna alles!

Wat ik ook zo leuk vind aan de Nike Huaraches is dat sommige ontwerpen echt hele toffe kleuren combinaties hebben kijk bijvoorbeeld naar deze:
Doordat de schoen uit zoveel verschillende onderdelen bestaat kan je ook elke onderdeel een andere kleurtje geven en dat heeft Nike ook zeker gedaan! Zo cute:


Wist je dat? Het model Nike Huarache al sinds 1991 op de markt is? Dit model was origineel ontworpen voor hardlopers. Door de designontwerper Tinker Hatfield. Hij vroeg aan een aantal hardlopers of zij hun voeten vandaag al geknuffeld hadden, haha! Dit zegt natuurlijk echt iets over hoe comfortable deze schoenen zijn. Wat ook erg leuk om te weten is dat de inspiratie van dit model komt van de sport waterskiƫn, daar gebruiken ze namelijk ook neopreen dit hebben ze ook gebruikt bij de Nike Huarache bij het soort van sok gedeelte wat bestaat uit neopreen. Lekker strak en stevig om de voet heen, maar ook erg flexibel. Zie de foto hieronder van het aller eerste model uit 1991.


Als je van sporten houd is deze schoen dus zeer geschikt om mee te sporten, hij is niet voor niks ontworpen voor hardlopers! Als je niet van sporten houdt is deze schoen natuurlijk ook geschikt haha! Als je nog helemaal niet kan lopen is het ook geen probleem, want dit model komt ook in schattige baby maatjes :) Echt een schoen voor iedereen.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie gegeven over dit model van Nike.

Bedankt voor het lezen en vergeet vooral niet de website van "sportshowroom'' te bekijken.

xxxx,

Shirley