woensdag 7 mei 2014

Rimmel ''Rita Ora Nagellakjes''

Hee!

Zoals je misschien al wel had gezien in mijn shoplog van afgelopen week. Heb ik een aantal nagellakjes van Rimmel gekocht. De lakjes komen uit de collectie die Rita Ora zelf heeft samengesteld. Zelf heb ik  3 kleurtjes gekocht, ben je benieuwd? Lees dan vooral verder. :)Zoals je kunt zien heb ik 2 lichte kleurtjes gekozen en 1 donkerder. 

703 White Hot Love , Pillow Talk , Do Not Disturb 
Omdat de witte kleur ''White Hot Love'' Rita Ora's favoriet is gaan we daar mee beginnen. Zelf was ik al super lang opzoek naar een knal witte kleur. Wit staat gewoon heel leuk op je nagels, je kunt er ook super toffe nail-art op maken. Steeds als ik in een winkel een wit lakje zag liggen bleek hij toch meer parlemoer te zijn en niet echt goed te dekken. Maar yes! I found one!Mmm, de pigmentatie vind ik wel goed maar niet op z'n best. Op de foto hierboven heb ik twee laagjes aangebracht. Ondanks de pigmentatie vind ik hem alsnog heel gaaf. Over de pigmentatie heb ik bij dit lakje het zelfde oordeel. Om hem echt goed dekkend te maken moet ik toch 3 laagjes aanbrengen en dat vind ik best jammer! Er zit nou niet een mega grote hoeveelheid in het potje en als je steeds 3 laagjes moet aanbrengen is het potje zo leeg..Het laatste lakje en meteen ook de beste! Deze dekt na 1 laagje, op de foto hierboven heb ik dan ook maar 1 laagje aangebracht. Na mijn smaak goed dekkend! 

Ik zelf vind de lakjes erg mooi, de lichte kleurtjes iets minder goed als het gaat om de pigmentatie. De donkere kleur springt er wel tussen uit. Rimmel zegt dat de lakjes drogen binnen 60 seconden, dat is dan niet waar. Ze drogen wel snel maar de 60 seconden gaan ze echt niet redden. Bij deze lakjes moet je wel geduld hebben. Verder blijven ze redelijk goed zitten. Nagellak blijft bij mij nooit echt heel lang zitten maar deze lakjes bleven 2 a 3 dagen mooi. 

De nagellakjes heb ik gekocht bij de Kruidvat en ze kosten €3,99. Dat is een redelijk prijs. De collectie bestaat uit 12 kleuren. 

Hebben jullie al 1 van de 12 kleuren van de Rita Ora collectie?

15 opmerkingen:

 1. Super leuke kleuren, maar zoals je al zei is de pigmentatie niet zo goed en dat is een echte afknapper vind ik. Maar naast dat zijn het nog wel hele mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een coole, frisse kleurtjes! Jammer dat de pigmentatie niet zo is als ik had gehoopt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je voor de eerste twee zoveel laagjes hebt, ondanks zijn het wel erg mooie kleurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie lakhes, maar jammer dat je er meerde laagjes overheen moet doen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het toffe lakjes, zeker omdat ik een obsessie hebt met blauwe nagellak de laatste tijd :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige kleurtjes, maar door de slechte dekking sla ik ze over. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er 6 gekocht waaronder die lichtblauwe, dekking kon inderdaad beter :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lakjes zeg! Vooral de tweede :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ze dekken inderdaad niet heel goed al vind ik die witte wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen