dinsdag 6 mei 2014

Toffe Slippers Esprit

Hee!

Aangezien de zomer bijna voor de deur staat is dit het juiste moment om weer eens leuke zomerse slippers in te slaan. Iedereen kent de standaard Birkenstocks wel, zelf vind ik deze slippers heel erg lekker zitten en ze zien er natuurlijk gewoon leuk uit. Zelf heb ik de standaart zwarte variant. Deze zijn heel erg makkelijk te combineren. Maar omdat ik eens een keer wat vrolijkers aan me voeten wil en er toch leuk uit wil zien, kwam ik deze toffe sandaaltjes van Esprit tegen.
Lees gauw verder voor meer.
Het merk Esprit kent waarschijnlijk iedereen wel, ze staan bekend om hun heerlijke parfum en vrolijke kleding. Naast parfum en de vrolijke kleding heeft Esprit nu ook een nieuwe collectie sandaaltjes en slippers. Zelf heb ik op de website van Esprit gekeken en kwam ik deze toffe sandaaltjes tegen. Met dit model ga ik een aantal outfits samen stellen. Zoals je op de foto hierboven kunt zien zijn ze erg vrolijk en trendy. Ik kan begrijpen dat het moeilijk is om deze sandalen te combineren. Daarom heb ik een aantal outfits inspiratie’s samen gesteld zodat je kunt zien dat je heel gemakkelijk toffe vrolijke sandaaltjes kunt combineren en niet steeds weer je saaie zwarte slippers uit de kast pakt!

Deze sandalen heb je in 4 verschillende kleuren, namelijk Wit, Groen, Roze en Zwart. Persoonlijk vind ik de groene kleur het leukst. De witte en zwarte zijn makkelijker te combineren en de roze is voor de echte lefhebbers.Laten we beginnen met de witte sandalen, deze kun je gemakkelijk combineren met een fel broekje en een fel shirt. Omdat de slippers rustig zijn vind ik dit een leuke combinatie :


Dan gaan we door met de tweede combinatie dit keer heb ik een aantal kleding stukken bij elkaar gezocht voor de roze sandalen. Zoals je kunt zien kun je ze makkelijk combineren met een lange broek. Tenminste je krijgt nu niet echt een beeld dat je ze aan hebt, maar door de kleding stukken naast elkaar te zien krijg je toch een beeld.


Volgende : De zwarte variant, gecombineerd met een short en een kleurrijk hemdje. Voor wat leuke accessoires een simpel zwart armbandje.


Dan als laatste mijn favoriet, de groene. Deze heb ik gecombineerd met een soort skater dress. Na mijn smaak heel erg tof. Een leuk armbandje erbij en je kunt zo de heerlijke zon in!


Zoals je kunt zien kun je deze slippertjes / sandalen heel erg tof combineren met verschillende outfits. De sandaaltjes van Esprit hebben een aflopend voetbed, bij de hiel is het iets hoger dan bij de tenen. Dit zorgt voor wat extra stevigheid.

Na mijn smaak zijn het echt toffe slippertjes / sandalen je kunt er elke kant mee op.

Deze sandaaltjes komen uit de nieuwe collectie van Esprit en ze kosten €49,99. Klik op de link onder aan het bericht voor de slippers van Esprit.

De nieuwe slippers / sandalen collectie van Esprit is nog veeeeel uitgebreider, ik heb voor het gemak even 1 model uitgekozen omdat ik deze het mooist vind.

Check voor de nieuwe collectie deze link : slippers van Esprit. De collectie bestaat uit vele trendy modellen en je kunt ook daarmee elke kant op. Erg tof!

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Esprit?

14 opmerkingen:

 1. Die zijn heel mooi ja, en wat een leuke outfits heb je ermee samengesteld! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze zooo gaaf! Leuke outfits heb je er ook zo mee gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke slippers ! En leuke outfits heb je met de slippers gemaakt !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de slippers erg leuk! Vooral de witte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh erg leuk en dat jurkje met die open rug is ook heel tof liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke slippers en leuke mix & match outfitjes, vooral de
  laatste met die open rug jurkje :3 Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, heel leuk allemaal!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe slippers! Zelf draag ik niet snel slippers, vooral niet als er zo'n ding tussen je tenen zit dat vind ik niet fijn zitten, maar deze vind ik misschien wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Ik zou voor de blauwe versie gaan. Doet me al helemaal denken aan de zomer :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zien ze er gaaf uit! Leuk gecombineerd in de collages. Je hebt een mooie stijl! <3

  BeantwoordenVerwijderen