maandag 23 december 2013

MAC matte lipstick ''DIVA''

Hee!
Afgelopen weekend ben ik naar Eindhoven geweest om te shoppen, ik wist dat daar in de Bijenkorf een MAC counter zat, dus daar wou ik even langs om misschien me eerste MAC aankoop te doen. Zoals je ziet is dat gebeurt, ik heb deze super mooie matte donker rode lipstick gekocht, ben er echt heel blij mee!


maandag 4 november 2013

Over mij

Hey,

Mijn naam is Shirley van Helvoirt en ik ben op 8 februari 1997 geboren in Tilburg, en ik ben nu dus 16 jaar oud. Het is vanzelfsprekend dat ik nog thuis woon bij me ouders, ook woon ik samen met me zus en onze hond Boogie. Ik heb de zwarte slip voor taekwondo en dat is naast make-up en mode één van mijn interesses. Ik ben sinds 2008 begonnen aan taekwondo, ik ben bij deze sport gekomen omdat Jackie Chan mij van kleins af aan inspireerde op televisie. Ik vond hem altijd heel grappig en was dol op zijn trucjes die hij allemaal deed. Toen ik in de 2e klas zat van de middelbare school, begon ik steeds meer interesse te krijgen in mode en make-up. Ik begon steeds meer blogs te lezen van andere bekende beauty guru's. Het leek me zo leuk om zelf een blog te beginnen. Toen ik geslaagd was voor me vmbo-tl diploma, was ik eindelijk een beetje van de stress af en heb ik nu toch de stap gezet om te beginnen met bloggen over o.a. beauty, lifestyle en fashion.Opleiding
Ik studeer nu aan de opleiding Proces en Milieu techniek op het ROC, je zult nu wel denken hoezo proces en milieu techniek? Proces en Milieu techniek is een opleiding waarmee je, van verschillende grondstoffen door middel van proces techniek een eindproduct kunt maken. Maar met deze opleiding kun je ook doorstromen naar het werken in het laboratorium, hier ligt mijn interesse meer.


Dit plaatje heb ik erin gezet, omdat dit plaatje gewoon laat zien dat het niet uitmaakt van welke afkomst je ook komt, of welke huidskleur je hebt. We zijn allemaal gelijk en even belangrijk als ieder ander.  dinsdag 29 oktober 2013

Catrice Ultimate Colour Lipstick 110


Hier heb ik de Catrice Ultimate Colour Lipstick nummer 110, dit is een mooie roze kleur.  De lipstick is best fel, maar je kunt hem best in het dagelijks leven overdag dragen vind ik tenminste. Hij is natuurlijk ook heel leuk om te dragen als je bijvoorbeeld uit gaat. Net als in mijn vorige artikel die ging over de Catrice Ultimate Colour Lipstick nummer 210, heeft deze lipstick veel pigment dus makkelijk aan te brengen. Deze lipstick kost €3,99 en is te koop bij de kruidvat.

Op deze foto heb ik de twee lipsticks geswachted op mijn hand. Het gaat hier om de bovenste kleur, de onderste kleur is de Catrice Ultimate Colour nummer 210, op deze foto is het kleur verschil goed te zien. Ik vind het erg mooie kleuren!

Catrice Ultimate Colour Lipstick 210


Hey!
Ik ben vandaag naar de kruidvat geweest en daar heb ik deze super mooie koraal rose-achtige lipstick van catrice gekocht (Ultimate Colour met het nummer 210). Deze lipstick kun je makkelijk overdag dragen naar school bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook bij een avondje uit! Zelf heb ik helemaal niet veel lipsticks, dus ik dacht laat ik er eentje kopen. Ik ben niet zo van de dure lipsticks van boven de 10 euro daarom trok het merk Catrice mijn aandacht, omdat het voordelig is en de kwaliteit is gewoon prima! Deze lipstick was dus ook maar €3,99.  

.
Hier heb ik de lipstick geswatched op mijn hand, de lipstick bevat veel pigment dus het aanbrengen gaat makkelijk, je hoeft niet 100x over je lippen heen te gaan, de lipstick blijft ook goed zitten de dag door, natuurlijk wel een keertje bijwerken maar dat mag wel voor z'n lage prijs!