dinsdag 29 oktober 2013

Catrice Ultimate Colour Lipstick 110


Hier heb ik de Catrice Ultimate Colour Lipstick nummer 110, dit is een mooie roze kleur.  De lipstick is best fel, maar je kunt hem best in het dagelijks leven overdag dragen vind ik tenminste. Hij is natuurlijk ook heel leuk om te dragen als je bijvoorbeeld uit gaat. Net als in mijn vorige artikel die ging over de Catrice Ultimate Colour Lipstick nummer 210, heeft deze lipstick veel pigment dus makkelijk aan te brengen. Deze lipstick kost €3,99 en is te koop bij de kruidvat.

Op deze foto heb ik de twee lipsticks geswachted op mijn hand. Het gaat hier om de bovenste kleur, de onderste kleur is de Catrice Ultimate Colour nummer 210, op deze foto is het kleur verschil goed te zien. Ik vind het erg mooie kleuren!

Catrice Ultimate Colour Lipstick 210


Hey!
Ik ben vandaag naar de kruidvat geweest en daar heb ik deze super mooie koraal rose-achtige lipstick van catrice gekocht (Ultimate Colour met het nummer 210). Deze lipstick kun je makkelijk overdag dragen naar school bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook bij een avondje uit! Zelf heb ik helemaal niet veel lipsticks, dus ik dacht laat ik er eentje kopen. Ik ben niet zo van de dure lipsticks van boven de 10 euro daarom trok het merk Catrice mijn aandacht, omdat het voordelig is en de kwaliteit is gewoon prima! Deze lipstick was dus ook maar €3,99.  

.
Hier heb ik de lipstick geswatched op mijn hand, de lipstick bevat veel pigment dus het aanbrengen gaat makkelijk, je hoeft niet 100x over je lippen heen te gaan, de lipstick blijft ook goed zitten de dag door, natuurlijk wel een keertje bijwerken maar dat mag wel voor z'n lage prijs!