zondag 4 mei 2014

Maybelline ''547 Pleasure Me Red & 175 Pink Punch''

Hee!

In dit artikel ga ik twee hele mooie lipsticks van Maybelline reviewen. Heb je interesse klik dan vooral op lees verder. :)


Deze lipsticks komen van de COLORsensational lijn. Uit deze lijn heb ik deze mooie rode en roze kleur uitgekozen. Deze lipsticks zijn heel erg fel van kleur en bevatten lekker veel pigment.

De verpakking:


       


Het doorzichtig effect vind ik er heel erg leuk uitzien, het is wel duidelijk dat de roze verpakking natuurlijk bij de roze lipstick hoort en de rode verpakking bij de rode lipstick. Als je dan bijvoorbeeld een bruin-achtig kleur had gekozen had de verpakking een bruine kleur. Ikzelf vind deze verpakking erg origineel en chique. Het chique komt door de zilveren details denk ik. Maar het gaat nu natuurlijk om te lipsticks zelf! Laten we doorgaan.. 


Het was waarschijnlijk al wel duidelijk door de titel, maar ik heb dus de nummers 547 pleasure me red en 175 pink punch. De naam pink punch heb ik toevallig ook in een BabyLips variant. Maar dat is gewoon toeval. 
De kleuren op de foto's zijn niet de werkelijke kleur. De roze kleur is wel heel erg fel, maar niet zoals op de foto. De rode kleur daar in tegen heeft wel de werkelijke keur. Ik ben voor een klassiek rode kleur gegaan en daarom kwam ik bij deze ''Pleasure me red''. Sorry als het een beetje ingewikkeld is met de kleuren. Maar als je naar de swatches hier beneden kijkt word het wel duidelijk.


Zoals je ziet aan de swatches zijn de kleuren niet zo fel als op de foto's daarboven. Maar goed ik vind de kleuren erg mooi. 

Laten we beginnen met de rode kleur.
Deze lipsticks hebben wel erg veel glans, iets te veel voor mij. De kleuren vind ik wel echt heel mooi uitpakken op mijn lippen. Er zijn allemaal tructjes om je lipstick matter te maken. Wanneer ik deze toe ga passen heb ik de perfecte klassiek rode lipstick :). 


                  Door naar de roze kleur.

Zie je hoe fel? De bovenste lip-swatch foto. Is echt mega-onmogelijk-fel dus dat is natuurlijk niet de werkelijke kleur. De tweede foto is daar in tegen wel de werkelijke kleur. Heel erg mooi! Net als bij de rode lipstick erg glanzend, en dit is dus ook weer op te lossen met allemaal trucjes.

Ik ben heel erg blij met deze lipsticks. Ze blijven goed zitten, nadat ik wat gegeten en gedronken zaten de lipsticks nog steeds erg mooi op hun plaats. De kleuren zijn dus wel fel, maar dat was waarschijnlijk al wel duidelijk. Dat wil niet zeggen dat ik ze niet op ga doen naar een normale schooldag. Ik vind het altijd wel leuk om wat simpels met me oog make-up te doen en dan iets fels op me lippen aan te brengen. Daar zijn deze lipsticks dus heel erg handig voor. Deze lipsticks zijn dus van het merk Maybelline en ze kosten €11,49 per stuk.

Durf jij zulke felle lipsticks naar school te dragen? 


xxxx,

Shirley

17 opmerkingen:

 1. Oeh wauw, super mooie kleuren zeg! En heel duidelijke foto's, goed review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw! Fantastische kleuren!
  Ik durf wel felle lipsticks dragen op school! Maar dan moet je niet verschieten dat je aangegapen wordt.
  Dit hangt af of je graag opgemerkt wilt worden of niet xD Leven is voor de durvers!
  Ik hoorde al dat de Maybelline lipsticks zo mooi waren. Je hebt me overtuigd! Thx voor de review!
  x Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze lipsticks echt super mooi, maar ik hou dan ook wel van glans ;) Ik draag ze wel naar mijn werk (of in het verleden naar school)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren! Ze staan je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren !! Ik vind vooral de roze echt heel erg tof ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een knalkleurtjes! Staat je supermooi

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaaaaauw, wat een prachtige intense kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Die roze vind ik helemaal geweldig!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren! Ik houd van felle lipstick <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldige kleurtjes! Naar school draag ik niet zo vaak felle lipstick, maar als ik naar de stad ga of het is vakantie draag ik het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele gave kleuren, de roze is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maybelline is echt mijn lievelingsmerk.
  Deze kleuren zijn to die for!
  Staat je enorm goed! Denk dat ik ze ook ga halen.
  XO leila
  http://leopardxlipstick.blogspot.be , hopelijk kunnen we elkaar volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow super toffe kleuren, ze staan heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleuren! ik ben gek op de colorsensationals

  BeantwoordenVerwijderen