zaterdag 31 mei 2014

Catrice limited edition Blush Pearls

Hee!

Misschien dat je dit product al op meerdere blogs voorbij hebt zien komen maar toch wil ik er zelf even mijn mening over gegeven. Daarom ga ik in dit artikel deze prachtige blush reviewen. Het is een limited edition dus niet makkelijk verkrijgbaar. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder :)

Het gaat dus om de blush van Catrice. Het is niet zomaar een normale blush maar deze heeft van die schattige mooie parels waar je je kwast doorheen moet halen en je zo product kunt aanbrengen. Zelf heb ik nog niet z'n variant blush in mijn stash dus deze blush kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Als eerst vond ik de verpakking van het product er heel erg mooi en strak eruit zien, eens weer iets anders dan normaal. De verpakking heeft een doorzichtige onderkant waardoor je de parels kunt zien zitten. Het dekseltje heeft een soort spiegel effect en je kunt hem openen via een draai beweging, erg handig! 


Zelf kun je al wel lezen maar ik ben er echt heel enthousiast over. Hij is gewoon zo mooi! Wanneer je hem opent kom je meteen een plastic hoesje tegen, deze kun je erop laten maar ik vind het net zo handig om hem gewoon meteen weg te gooien.

De parels hebben 2 verschillende tinten, donker en licht roze. De pigmentatie van de parels is niet mega goed, alsnog vind ik hem heel erg mooi. Omdat de blush niet mega gepigmenteerd is maar wel een mooi glansje geeft aan mijn wangen vind ik hem heel erg geschikt om te gebruiken als een
high-lighter.

De blush geeft wel erg veel product af wanneer ik er met mijn vingers er doorheen ga, wanneer ik de blush dus aanbreng via een kwast word de pigmentatie en de hoeveelheid product veel minder, maarja zoals ik net al zei vind ik hem heel erg mooi als high-lighter. :) 

Al met al ben ik er dus heeel erg blij mee, gewoon omdat het een heel erg mooi product is. 

xxxx,

Shirley

11 opmerkingen:

 1. Een heel mooi kleurtje! Zoiezo lijkt de parelvorm me ook heel handig eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een leuk productje uit!

  Sarah x
  www.palmtreesandheels.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het product ziet er echt heel luxe uit en hij geeft een mooie subtiele, roze kleur af. Het lijkt mij een erg fijn product! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakking van dit product al heel mooi! En sowieso vind ik van die make-up parels er altijd heel chic uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie highlighter. Ik vind van die balletjes altijd zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me een heel mooi product! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, leuk om te gebruiken als highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit zo'n ontzettend mooi product, daar kun je heel blij mee zijn!!! X

  BeantwoordenVerwijderen