zaterdag 18 januari 2014

KIKO : Sugar Mat nagellak (637&633)

Hee!

Toen ik op vakantie was in Italië kon ik het natuurlijk niet laten om naar de KIKO store te gaan. Hier hebben ze altijd zulke goede nagellak en voor echt heel weinig geld, ik had namelijk een paar nagellakjes ingeslagen voor €1,50 per stuk. Dat waren gewone standaard nagellakjes in verschillende kleuren. Maar toen kwam ik een nagellak tegen waarvan ik nog nooit van had gehoord namelijk de Sugar Mat nagellakjes, dit zijn nagellakjes waarmee je een heel apart effect creëert. Het lijkt hier alsof je tja.. zoals de naam ook zegt suiker op je nagels hebt maar dan met een kleurtje! Zo voelen je nagels trouwens ook aan, net alsof er suiker op zit.

De dop van de potjes laat al een hèèl klein beetje het effect zien. Deze nagellakjes kosten zo uit me hoofd €2,50 vind ik trouwens ook niet duur voor een inhoud van 11 ml. En zelf vind ik het effect heel leuk.
Maar goed, ik zal ze even swatchen ik doe de blauwe achtige kleur op me pink en ringvinger, op mijn middelvinger en wijsvinger breng ik de roze kleur aan.


Zoals je misschien al kunt zien er ontstaan er al kleine bolletjes, de nagellak dekt wel echt heel erg goed na 1 laagje en alles is al bedekt. Het suiker effect is dan wel iets minder, zo ziet het eruit met 1 laagje :

Na mijn smaak niet genoeg ''suiker'' dus ik breng nog een laagje aan en dan ziet het er zo uit:


Op het begin moest ik eraan wennen, ik dacht hé, het lijkt net alsof ik me nagels beschadigt heb. Maar hoe vaker ik hem droeg hoe mooier en leuker ik hem vond worden. Ik zal er niet raar van opkijken als iemand ook denkt dat ik me nagels beschadigt heb maarja, als je goed kijkt geeft het echt een leuk effect! 


Wat vinden jullie van de KIKO Sugar Mat nagellak?

xxx,

Shirley  

2 opmerkingen:

 1. Wauw, deze nagellakjes zien er echt mooi uit :d duidelijke review ook!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je het een duidelijke review vond! Ik vind ze ook leuk en apart!

   Xxxx

   Verwijderen