woensdag 5 februari 2014

Malu Wilz ''Moisture Lip Color 20''

Hee!

Ik heb deze Malu Wilz ''Moisture Lip Color 20'' ontvangen en daar ga ik iets over schrijven.  


Deze gloss heeft een mooie licht roze kleur, het is erg makkelijk aan te brengen via het topje van de gloss. Deze zorgt ervoor dat je de gloss egaal en netjes over je lippen kunt verdelen. De verpakking vind ik zelf heel erg mooi, zeker leuk om in je tas te hebben door de zilveren details maakt hem lekker chique. 


Deze gloss geeft een leuk kleurtje aan je make-up look en deze gloss verzorgt je lippen heel erg goed. Er zit een beschermings factor 10 in verwerkt, deze beschermt je lippen tegen schadelijke UV stralen. Ook zit er Ximenia olie in zodat je lippen goed verzorgt worden, de Bisabol olie werkt kalmerend op de lippen. De gloss draagt een lekkere lichte vanille geur met zich mee, het glanzende effect zorgt ervoor dat je lippen voller lijken. 

Je kunt deze gloss dragen net als ik op de foto hierboven, alleen de glos. Je kunt het natuurlijk ook combineren met een lippenstift. Zodat je lippen net iets meer volume en glans krijgen. 

Deze gloss blijft goed op je lippen zitten, geeft een zacht gevoel aan je lippen. Je hebt deze glosjes in verschillende kleuren en je kunt deze glos hier bestellen. Hij kost €14,30. 

xxxx,

Shirley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten