maandag 23 december 2013

MAC matte lipstick ''DIVA''

Hee!
Afgelopen weekend ben ik naar Eindhoven geweest om te shoppen, ik wist dat daar in de Bijenkorf een MAC counter zat, dus daar wou ik even langs om misschien me eerste MAC aankoop te doen. Zoals je ziet is dat gebeurt, ik heb deze super mooie matte donker rode lipstick gekocht, ben er echt heel blij mee!Ik ben dus voor DIVA gegaan, ik was al een tijdje opzoek naar een low-budget donker rode lipstick, maar kon ik nergens vinden jammer genoeg. Deze lipstick kost wel wat namelijk €18,50, maar ik vind dat deze lipstick dat geld echt waard is. 


De omhulzing is simpel, maar toch echt heel erg mooi naar mijn smaak. Anders dan normaal, mooi rond afgewerkt beetje een vorm van een kogel eigenlijk, maar toch vind ik hem super vet.Door de verlichting lijkt de lipstick niet echt donker rood (linker foto), maar op de rechter foto heb ik de verlichting weggelaten en een iets donkerde foto genomen waardoor je de werkelijke kleur van de lipstick ziet. Heel mooi donker rood dus! Swatch op mijn hand. 
En natuurlijk swatches op mijn lippen, jammer genoeg kon ik niet de precieze kleur op foto zetten, daarom is hier de kleur ook iets lichter dan in het echt, maar als je naar foto's van de swatch op mijn hand kijkt en naar de 'donkere lipstick foto', dan zie je werkelijke kleur. 

Het is natuurlijk een matte lipstick, en mijn ervaring met matte lipsticks is dat ze droog zijn op je lippen en je lippen soms uitdrogen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het aanbrengen van deze lipstick best lastig vond. Het was erg droog en ruw om aan te brengen en daarom ging het niet zo makkelijk, ik kon natuurlijk een lip kwastje gebruiken, maar dan krijg ik niet de intense kleur die de lipstick wel heeft. Eenmaal aangebracht voelde de lipstick nog best droog aan, maar na een tijdje wordt de lipstick opgewarmd door de temperatuur van je lippen, hierdoor voelt hij lekker zacht aan en merk je niet eens meer dat je een matte lipstick draagt, heel erg fijn! Ik had die avond thee gedronken, wat gegeten en de lipstick bleef erg goed zitten. Ik ben er gewoon heel tevreden over!

xxxx Shirley
Geen opmerkingen:

Een reactie posten