zondag 12 juli 2015

MALU WILZ - ONE FOR ALL MASCARA -

Hee!!

Vandaag heb ik een review van een mascara! Een mascara van het merk Malu Wilz, misschien ken je dit merk wel van 1 van mijn eerste blogpost. Zelf vind ik Malu Wilz een heel erg fijn merk. Zelf heb ik deze mascara gekregen om hem te reviewen maar je kunt hem ook bestellen op de site : http://www.schoonheidswinkel.nl . Dit is een hele fijne website waar je echt van alles kunt bestellen wat heeft te maken met verzorging en beauty! Neem vooral een kijkje op
deze site!

Maar goed laten we nu doorgaan naar de review van de mascara!
De mascara zit in een heel erg mooi doosje, waar dus ook op staat: one for all. Dus deze mascara is voor iedereen geschikt! Voor mensen met kleine/dunne wimpers of lange dikke wimpers bijvoorbeeld! Ik heb van mezelf best lange maar dunne wimpers en bij mij werkt deze mascara heel erg fijn!

De mascara zelf is ook heel erg mooi, lekker strak en simpel maar toch heel er chique!Zo ziet het borsteltje eruit, ik vind dit soort borsteltjes persoonlijk heel erg fijn, maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend! Dit borsteltje zorgt ervoor dat al je wimpertjes goed gepakt worden en onder mascara komen! De haartjes van het borsteltje zitten lekker dicht tegen elkaar aan en dit zorgt er toch wel voor dat je wimpers meer volume krijgen! Ook zit er precies genoeg mascara op het borsteltje en hij gaat daarom ook niet klonteren. 


Hierboven zie je een foto van mijn wimpers zonder mascara.


Hierboven zie je een foto waar ik de mascara heb aangebracht, zoals je kunt zien is het echt een heel erg groot verschil! Mijn wimpers zijn een stuk langer en veel dikker! Ik ben heel erg tevreden over deze mascara! 


Deze mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen of mensen die contact lenzen dragen! 
Bekijk vooral even de site : http://www.schoonheidswinkel.nl voor bijvoorbeeld meer producten of kwasten! 

Hopelijk vonden jullie dit een goede en fijne review! 

xxxx,

Shirley7 opmerkingen:

 1. Ik ken het merk niet, maar ziet er opzicht wel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij geeft wel een heel mooi resultaat zeg! Ik denk dat hij bij mijn wimpers ook wel fijn zal zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een groot verschil! mooi resultaat ook. kende het merk niet =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verschil hé. Staat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow het geeft echt een mooi verschil zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geeft echt wel een mooi resultaat!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen