vrijdag 25 april 2014

OOTD | Black nd Gold

Hee!

Vandaag heb ik een OOTD blogpost. Op de foto hieronder zien je hoe ik er deze dag uitzag. Klik op lees verder voor meer.. :)Deze dag was eigenlijk een dood normale schooldag. Mijn outfit had ik de avond van te voren al uit gekozen, zoals ik meestal doe. Misschien dat je het al wist, maar ik ben dus het enige meisje in mijn klas. Dat wil niet zeggen dat ik er ook moet bijlopen als een jongens-achtig meisje. Het is tenslotte meer een jongens opleiding. Ik vind het altijd heel erg leuk om kleren te combineren. De outfit die ik die dag aan had is nou ook weer niet in een meisje-meisje stijl. Maar eigenlijk gewoon een Shirley stijl, mijn stijl. Ik houd van zulke outfits. Mijn kleren gaan richting de ''saaie'' kleuren zoals wit, zwart en grijs. Maar dit combineer ik dan met goude details en een fel rode lipstick zoals je kunt zien hierboven. 


Het shirt dat ik draag heb ik gekocht bij de Primark. Een heel erg fijn en comfortabel shirt! Goede kleuren zoals wit en zwart, deze kleuren zijn lekker makkelijk te combineren. Het shirt heeft drie-kwart mouwtjes en dat is perfect voor deze tijd van het jaar. 


Als broek had ik deze uit me kast getrokken, deze broek is al eens eerder voorgekomen in de OOTD blogpost. Dus misschien is deze voor jou al bekend. Gekocht bij de Pull&Bear ook een heel erg fijn en mooie broek! :) Mijn schoenen die ik aan heb, die vind ik zo vet! 


Ik moet wel zeggen, je moet er van houden. Mijn moeder had ook al zoiets van okeee.. leuk? Terwijl ik er echt zo blij mee ben. Gelukkig was mijn vriendje mee gegaan naar de Sacha en zag deze schoenen daar staan. Anders had ik ze nooit gevonden. Thank You! Het was wel duidelijk denk ik, maar ze komen dus van de Sacha. Ik zocht al wel even naar schoenen met z'n plateau zool. Kon ze jammer genoeg nergens vinden, maar toen kwam ik (mijn vriendje) deze tegen jeej!Omdat er in mijn schoenen wat gouden details verwerkt zitten, vond ik het leuk om nog wat extra sieraden te dragen om de outfit nog iets speelser te maken. Daarom kwam ik bij dit studs armbandje en een leuke ketting met de kleuren van me outfit. De dag op school was eigenlijk niet erg boeiend. Ik moest naar school van 9 tot 4, booooring. 

Nou dit was mijn outfit van deze dag, hopelijk vonden jullie het leuk / boeiend om te lezen. Bedankt dat je op deze blogpost hebt geklikt :). Toevallig ge├»nteresseerd in mijn schoenen stash klik dan hier


xxxx,

Shirley

22 opmerkingen:

 1. Ik vind je trui erg leuk ! En mooie ketting ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Die schoenen vind ik echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, stoere outfit zeg! Vooral je schoenen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De schoenen zijn toch mijn favoriet!
  x Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh toffe ketting! Ik heb zo'n design eigenlijk nog nergens gezien. Origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat staat dit je leuk! En wat een mooie ketting! Ik volg je nu via bloglovin, zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt. liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Haha, als enige meisje in de klas, dat is nogal wat! Leuk gecombineerd (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je top vind ik heel erg leuk zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De schoenen zijn niet mijn ding, maar het shirt en de ketting zijn top! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk!! Ik volg je nu via bloglovin hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die ketting gecombineerd met de trui ziet er zo leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stoere outfit! De sweater en shoes vind ik echt awesome.

  BeantwoordenVerwijderen