vrijdag 14 maart 2014

Etos Baked Blush 102


Hee!

Mijn moeder had best lang geleden een cadeau kaart gekregen die ze in kon leveren bij de Etos, deze kaart bleef maar in haar portemonnee hangen. Terwijl ik hem allaaaaang had uitgegeven aan leuke make-up producten of andere beauty spulletjes (niet dat je bij de Etos iets anders kunt kopen maarja..) Uiteindelijk heb ik de cadeau kaart gekregen en mocht ik een aantal leuke dingetjes kopen. Toevallig was mijn ''So Matte Perfect Stay'' van Miss Sport poeder op en had ik een nieuwe nodig, omdat je dit merk alleen bij de Etos kunt kopen was ik blij. Maar de cadeau kaart was nog niet leeg dus ik kon nog wat producten halen.

Ik vond het zonde om heel de kaart uit te geven aan 1 duur product, dus ik besloot meerdere budget producten te halen. Waaronder deze super mooie Baked Blush.


Zoals de naam al zegt is het een ''gebakken'' blush. Voor mij eens een keer iets anders dan platte blushes. De kleur vind ik echt heel mooi, niet te fel en niet te onopvallend, omdat ik een licht bruine huid heb vind ik deze kleur erg mooi staan. Hij staat vast ook erg mooi op een blanke huid. Maar dat kan ik zo niet beoordelen.. Klik op lees verder voor meer..
Zoals je kunt zien heb ik het nummer 102, als ik het goed heb zijn er nog 2 andere kleuren van deze blushes. Maar ik heb deze gekozen omdat ik hem de mooiste vond. 1 van de andere neigt meer naar het licht roze toe, en de andere meer naar het bruin. Dan zit de kleur die ik nu heb gekozen er perfect tussen in. Dus eigelijk voor ieder wat wils. 
In de blush zitten wat glitters, wanneer je lekker in de zon staat met je gezicht (wat nu erg vaak gebeurt). Want wat is het toch een lekker weer buiten en het is nog niet een lente! Maar goed, dan hebben je wangen een erg mooie glans. De pigmentatie is erg goed, ik merk wel dat gebakken blushes iets moeilijker aan zijn te brengen dan de standaard platte blushes. 

 Dit is een swatch in het zonlicht.

Dit is een swatch in kamer licht.

Zoals je kunt zien geeft de blush erg veel kleur af, natuurlijk breng je het niet zo aan op je gezicht. Maar het was alleen om even te laten zien hoe de blush eruit ziet op me huid en wat een goede pigmentatie deze blush heeft. Toch maken de kleine glitters deze blush helemaal af. 

De twee bovenste foto's is mijn wang zonder blush, de twee onderste in met blush. 
Recht = zonlicht, links = kamer licht.

Nog 1 foto in de zon, omdat ik hem zo mooi vind haha.

Ik denk dat de foto's wel genoeg zeggen, wat een mooie blush! Na mijn smaak de perfecte kleur. De andere blushes die ik heb zijn niet iets te-fel of juist helemaal niet zichtbaar, daarom ben ik heel erg blij met dit resultaat. Voor dit resultaat heb ik mijn kwast twee keer in de blush gedipt. Omdat het een gebakken blush is en dus iets lastiger aan te brengen is. Je ziet de glittertjes er mooi uit springen, dat vind ik zo leuk. 

Conclusie:

Ben erg blij met deze aankoop, mooie pigmentatie en zeker een mooie kleur! Je kunt hem dus kopen bij de Etos en hij kost €4,49. 

Wat vind jij van deze Baked Blush van de Etos?


xxxx,

Shirley

5 opmerkingen: