Pagina's

donderdag 17 juli 2014

Review: w7 in the nude - dupe NAKED 3

Hee!

Laatst poste ik een artikel over het w7 in the buff palette. Dat palette was een dupe van het Urban Decay Naked 2 palette. In dat artikel vertelde ik dat ik bij de op=op winkel twee w7 paletten had gescoord. Namelijk de 'w7 in the buff (dupe Naked 2)' & het 'w7 in the nude (dupe Naked 3)'. Over het eerste palette 'w7 in the buff' was / ben ik heel erg tevreden en ben er super blij mee. Vandaag review ik het w7 in the nude palette. Lees vooral verder voor meer..


dinsdag 15 juli 2014

Recept : Gado-Gado

Hee!

Een aantal dagen geleden had ik 1 van mijn lievelings recepten met jullie gedeeld (gehakt brood). In dat artikel vertelde ik dat het heel erg lekker te combineren is met gado-gado. Gado-gado is een heel erg gezond gerecht van gestoomde groenten met saté saus. Ideaal voor de vegetariërs onder ons. Heb je interesse lees dan vooral verder..


vrijdag 11 juli 2014

Review: w7 in the buff - dupe NAKED 2

Hee!

De Naked paletten van Urban Decay kent waarschijnlijk iedereen wel, ze zijn heel erg mooi, goed gepigmenteerd en hebben kleuren waarmee je elke kant mee op kunt. Jammer genoeg kosten deze paletten rond de €50,- zelf heb ik dat er echt niet voor over, ook al zijn ze mega goed. Het merk w7 heeft al een tijdje hun eigen 'naked 2' uitgebracht. Namelijk het w7 in the buff palette. Dit is een dupe van het naked 2 palette. Lees vooral verder voor meer..Essence XXXL longlasting lipgloss MATT

Hee!

Vandaag review ik een matte lipgloss van Essence, toen ik hem in de schappen zag liggen dacht ik echt van huh? Een matte lipgloss hoe kan dat nou? Het is tenslotte wel een ''gloss''. Mij leek een matte lipgloss heel erg fijn dus ik twijfelde niet lang en had hem in me mandje gedaan. Lees vooral verder voor de review..


maandag 7 juli 2014

Review: SlushyMaker ChillFactor

Hee!

Aangezien het in Nederland al weer zomer is, is het dus ook tijd voor lekkere verkoelende drankjes, ijsjes noemt het maar op! Nu moet ik wel zeggen dat Nederland er nu best wel veel moeite mee heeft om lekker weer aan ons te geven maarja.

Op de televisie heb ik best vaak de reclame voorbij zien komen van een beker waarmee je zelf SlushPuppy's mee kan maken. Super tof! Ik wou hem sowieso eigenlijk al kopen maar mijn lieve vriendje Sandor verraste me mij een paar dagen geleden mee.. Ik ben er super blij en enthousiast over. Lees vooral verder voor de review.

vrijdag 4 juli 2014

Review: Essence Sun Club, Bronzer & Highlighter in one -01 sun light-

Hee!

Zelf ben ik al best lang dol op bronzer. Het maakt je gezicht gewoon iets slanker en geeft het een mooie vorm. Bronzer gebruik ik dan ook het liefst elke dag. Meestal gebruik ik een bronzer van Rimmel. Bronzer is erg mooi te combineren met wat high-lighter om bijvoorbeeld je jukbeenderen iets meer naar voren te laten komen. Het palette van Essence met bronzer & high-lighter in 1 kon ik zeker niet laten liggen. Vandaag ga ik dus dit palette reviewen. Lees vooral verder..

woensdag 2 juli 2014

Recept : Gehakt brood

Hee!

Vandaag post ik iets anders dan een review, shoplog etc. dit keer is het een recept dat ik super lekker vind. Namelijk gehakt brood, dit is een van mijn lievelings gerechten, daarom leek het me leuk om dit recept met jullie te delen. Wij maken het al jaren in onze familie, wij noemen het ook wel frikadel bakar.  Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..


dinsdag 1 juli 2014

Shoplog Primark Eindhoven

Hee!

Afgelopen vrijdag zat ik achter me laptop wat nutteloze dingen te doen, het was al rond 17:00 en had nog steeds niks nuttigs gedaan en dat was ik ook niet echt van plan haha. Totdat mijn vriendin Diejeneley (dietje) belde om te vragen of ik mee ging naar de Primark in Eindhoven, daar hoefde ik niet lang over na te denken hihi. Het was koop avond en de stad in Eindhoven was open tot 21:00 uur. We hadden niet mega veel tijd maar wel genoeg tijd om langs onze lievelings winkels te gaan en de Primark kan daar dus zeker niet aan ontbreken. We gingen dus meteen door naar de Primark, de drukte viel eigenlijk reuze mee en we konden op zich lekker rondneuzen.

Meestal als ik bij de Primark ben is het of ik slaag mega goed of ik slaag amper of zelfs helemaal niet. Dit keer zat ik er tussen in. Qua kleding zat er echt helemaal niks tussen voor mij, niks sprak me echt aan of iets waarvan ik dacht ja omg dat wil ik! Ze hadden zelfs amper croppend tops (of ik was gewoon heel erg scheel). Maar goed, met de dingen die ik heb gekocht ben ik echt heel erg blij. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..