Pagina's

zaterdag 31 mei 2014

Catrice limited edition Blush Pearls

Hee!

Misschien dat je dit product al op meerdere blogs voorbij hebt zien komen maar toch wil ik er zelf even mijn mening over gegeven. Daarom ga ik in dit artikel deze prachtige blush reviewen. Het is een limited edition dus niet makkelijk verkrijgbaar. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder :)

maandag 19 mei 2014

GOSH ''Mono Eye Shadow'' 014 Dark Green & 016 Aubergine

Hee!

Vandaag ging ik langs de Kruidvat en daar zag ik deze mooie donker groene en donker paars kleurige oogschaduws van GOSH. Het zijn oogschaduws met een lichte shimmer erin. Erg mooi na mijn smaak. Ik ga deze oogschaduws in dit artikel reviewen. Ben je benieuwd naar deze kleurtjes klik dan vooral op lees verder :)



zaterdag 10 mei 2014

Miss Sporty lash eyeliner

Hee!

Ik ben dinsdag langs de Etos geweest en daar had ik deze Miss Sporty Studio Lash Eye Liner gekocht. Het is een vloeibare eyeliner met een voor mij heel apart kwastje. Hij is heel erg fijn na mijn mening, kijk snel verder voor meer informatie en foto's.





woensdag 7 mei 2014

Rimmel ''Rita Ora Nagellakjes''

Hee!

Zoals je misschien al wel had gezien in mijn shoplog van afgelopen week. Heb ik een aantal nagellakjes van Rimmel gekocht. De lakjes komen uit de collectie die Rita Ora zelf heeft samengesteld. Zelf heb ik  3 kleurtjes gekocht, ben je benieuwd? Lees dan vooral verder. :)



dinsdag 6 mei 2014

Toffe Slippers Esprit

Hee!

Aangezien de zomer bijna voor de deur staat is dit het juiste moment om weer eens leuke zomerse slippers in te slaan. Iedereen kent de standaard Birkenstocks wel, zelf vind ik deze slippers heel erg lekker zitten en ze zien er natuurlijk gewoon leuk uit. Zelf heb ik de standaart zwarte variant. Deze zijn heel erg makkelijk te combineren. Maar omdat ik eens een keer wat vrolijkers aan me voeten wil en er toch leuk uit wil zien, kwam ik deze toffe sandaaltjes van Esprit tegen.
Lees gauw verder voor meer.



zondag 4 mei 2014

Maybelline ''547 Pleasure Me Red & 175 Pink Punch''

Hee!

In dit artikel ga ik twee hele mooie lipsticks van Maybelline reviewen. Heb je interesse klik dan vooral op lees verder. :)