Pagina's

zaterdag 12 april 2014

NYC Nagellakjes ''Full Metal Jacket 002 & Spring Tulip 300''

Hee!

Wanneer ik een mooi nagellakje zie staan kan ik hem meestal niet laten liggen. Mijn nagellak stash word dat ook steeds groter en groter. Ik wil niet zeggen dat ik een super groot aantal nagellakjes heb, maar gewoon ''normaal''. Maar goed, eventjes geleden was ik bij de Kruidvat en zag ik een heel mooi Metallic kleurtje. Dit is eigenlijk al heel lang geleden, want het was namelijk in de winter. Verder heb ik er nooit een review over geschreven en dat leek me vandaag een goed moment. Sinds kort heb ik weer een nieuw NYC kleurtje gekregen, ik zeg gekregen omdat hij gratis bij een pak Libresse zat. De actie was bij de Kruidvat. Bij een pak maandverband of inlegkruisjes zat een gratis NYC lakje. Dit kon ik dus zeker niet weerstaan. Het is ook nog eens een heel erg mooi en vrolijk lente kleurtje.
Zoals je kunt zien is het een heel erg mooi metallic kleurtje en een fris koraal-achtig kleurtje. Het zijn lakjes die zogenaamd in een minuut drogen. Waarom zogenaamd? Nou, het metallic kleurtje die droog wel in een minuut en is ook erg mooi en netjes aan te brengen. Het koraal kleurtje valt tegen.. Maar daar vertel ik straks meer over. 


Laten beginnen met het metallic lakje. Ik zelf vind het een hele aparte maar toch mooie kleur. Zoals ik eerder in deze blogpost al zei, ik heb dit lakje gekocht in de winter. Daarom vind ik het eigenlijk ook wel meer een kleur voor in de winter. Achja.. het kan ook gewoon leuk zijn om nu te dragen en dat doe  ik ook lekker!

Full Metal Jacket 002

In het flesje zit 9,7 mlDe verpakkingen van de NYC lakjes vind ik echt heel leuk. Ze zijn strak, niet te druk en ze hebben gewoon een leuke vorm.. Op de dop staat ook New York Color (NYC) opgedrukt, gewoon een leuk detail. Eerlijk gezegd vind ik de kleur mooier als hij in het potje zit. Toen ik me nagels lakte viel de kleur best tegen. Hij was voor mijn smaak te goud kleurig. De nagellak dekt goed na 1 laagje, toch heb ik twee laagjes aangebracht. Deze nagellak droogt erg snel en is gemakkelijk aan te brengen. Je hebt geen last van strepen of wat dan ook. Maarja.. zoals ik net al zei vind ik de kleur niet echt te gek. Hoe de kleur nu uit pakt, kun je hem makkelijk in de zomer dragen. Deze nagellak blijf 3 dragen goed zitten, de vierde dag gaat hij wel afslijten. 

Spring Tulip 300

De kleur is echt super na mijn smaak. Perfect voor de lente en zomer. De naam zegt het ook al wel ''Lente Tulp''. Dit lakje is ook een ''snel drogend'' lakje. Mmm.. niet dus. Toen ik de nagellak aanbracht kreeg ik al meteen strepen en de nagellak smeerde niet goed uit. Het eerste laagje liet ik extra goed drogen. 

Hier heb ik 1 laagje aangebracht

Het resultaat van 1 laagje vind ik niet mooi, als ik nagellak aan breng moet het glad en zonder bobbels zijn. Laat me nog een laagje proberen, want soms word het dan in 1 keer wel mooi! Let's try..

Hier heb ik 2 laagjes aangebracht 

Oke.. oke.. zo vreselijk is het niet. Het ziet er wel mooier uit als het eerste laagje. Nog steeds ben ik niet echt tevreden. Jammer.. het is z'n mooie kleur!! Op de foto's is het helaas niet zo goed te zien, er zitten allemaal strepen en de nagellak is niet mooi verdeeld. Het tweede laagje heb ik heel goed later drogen. Hij werd maar niet droog! Wanneer andere lakjes allang droog zijn, was dit lakje nog zacht en kwetsbaar. Heel irritant! Misschien moet ik een andere manier vinden om het lakje mooi aan te brengen. Want ik ben van plan dit lakje zeker vaak te dragen.. Ik ga gewoon een half uur wachten totdat het lakje eindelijk droog is. 

Zoals je wel hebt gelezen, ben ik tevreden maar ook weer niet. Het metallic kleurtje lakt heel fijn en droog snel op, maar daar in tegen vind ik de kleur niet zo mooi.. Het lente kleurtje lakt niet fijn en droogt niet snel op, maar de kleur vind ik zo mooi! Dus ik dacht mmm... er moet een oplossing zijn..
en dat is combineren! 


Zelf vind ik deze combinatie best wel mooi. En zo kan ik het metallic kleurtje toch lekker dragen. Het lente kleurtje laat ik wel een half uur drogen haha. Het is altijd leuk om weer eens iets anders uit te proberen. En zo zie je maar dat een mis koop altijd anders opgelost kan worden dan het weg te gooien.. Natuurlijk kun je het ook weg geven. 

De NYC lakjes heb ik gekocht / gekregen bij de Kruidvat, ze kosten €2,49. 

Welke kleur vind jij het mooist? 

xxxx,

Shirley


11 opmerkingen:

 1. Dat zijn mooie lakjes! Vooral de gouden vind ik erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee om de 2 te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat metallic kleurtje is erg mooi, gaaf idee ook om ze met elkaar te combineren, kan goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes! De combinatie van die twee vind ik helemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat mooi zeg! Ik vind vooral het eerste lakje heel erg mooi :) zou leuk zijn om te gebruiken in een combi voor mijn nagels op mijn bruiloft. Dankjewel voor de inspiratie hiervoor, jeej!

  liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De combinatie ziet prachtig uit, ik ga dit zeker ook een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooie lakken. Ik had niet verwacht dat de gouden kleur in één keer zou dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lakjes, vooral mooi in combinatie met elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow dat zijn goeie nagellakjes, erg mooi pakken ze op je nagels! heel leuk zo gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wuhuuu soo some is calling me for free paints right?

  BeantwoordenVerwijderen