Pagina's

dinsdag 29 april 2014

Kiko 3 in 1 Mat VS Primark P.S. Matte Topcoat + Filmpje ( Matte nagels met stoom)

Hee!

Vandaag ga ik een review doen van 2 dezelfde producten, maar dan van een ander merk. Namelijk de matte topcoat van het merk Kiko en 1 die afkomstig is van de Primark.  Lees snel verder voor meer.


vrijdag 25 april 2014

OOTD | Black nd Gold

Hee!

Vandaag heb ik een OOTD blogpost. Op de foto hieronder zien je hoe ik er deze dag uitzag. Klik op lees verder voor meer.. :)

dinsdag 22 april 2014

H&M Eyeshadow en Blush Palette + Eyeshadow Brush

Hee! 

Vandaag review ik een palette + kwastje dat ik heb gekocht bij de H&M, normaal koop ik echt nooit make-up producten bij de H&M maar dit keer maakte ik een uitzondering voor dit mooie palette. Ook had ik meteen een erg mooie oogschaduw kwast gekocht. Lees snel verder voor meer..


zaterdag 12 april 2014

NYC Nagellakjes ''Full Metal Jacket 002 & Spring Tulip 300''

Hee!

Wanneer ik een mooi nagellakje zie staan kan ik hem meestal niet laten liggen. Mijn nagellak stash word dat ook steeds groter en groter. Ik wil niet zeggen dat ik een super groot aantal nagellakjes heb, maar gewoon ''normaal''. Maar goed, eventjes geleden was ik bij de Kruidvat en zag ik een heel mooi Metallic kleurtje. Dit is eigenlijk al heel lang geleden, want het was namelijk in de winter. Verder heb ik er nooit een review over geschreven en dat leek me vandaag een goed moment. Sinds kort heb ik weer een nieuw NYC kleurtje gekregen, ik zeg gekregen omdat hij gratis bij een pak Libresse zat. De actie was bij de Kruidvat. Bij een pak maandverband of inlegkruisjes zat een gratis NYC lakje. Dit kon ik dus zeker niet weerstaan. Het is ook nog eens een heel erg mooi en vrolijk lente kleurtje.