Pagina's

dinsdag 1 juli 2014

Shoplog Primark Eindhoven

Hee!

Afgelopen vrijdag zat ik achter me laptop wat nutteloze dingen te doen, het was al rond 17:00 en had nog steeds niks nuttigs gedaan en dat was ik ook niet echt van plan haha. Totdat mijn vriendin Diejeneley (dietje) belde om te vragen of ik mee ging naar de Primark in Eindhoven, daar hoefde ik niet lang over na te denken hihi. Het was koop avond en de stad in Eindhoven was open tot 21:00 uur. We hadden niet mega veel tijd maar wel genoeg tijd om langs onze lievelings winkels te gaan en de Primark kan daar dus zeker niet aan ontbreken. We gingen dus meteen door naar de Primark, de drukte viel eigenlijk reuze mee en we konden op zich lekker rondneuzen.

Meestal als ik bij de Primark ben is het of ik slaag mega goed of ik slaag amper of zelfs helemaal niet. Dit keer zat ik er tussen in. Qua kleding zat er echt helemaal niks tussen voor mij, niks sprak me echt aan of iets waarvan ik dacht ja omg dat wil ik! Ze hadden zelfs amper croppend tops (of ik was gewoon heel erg scheel). Maar goed, met de dingen die ik heb gekocht ben ik echt heel erg blij. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder..


Zoals ik al een beetje zei heb ik dus niet echt veel gehaald, laten we beginnen met de niet ''kleding'' en als eerste dan deze borstel:


Deze borstel had ik al een keer eerder gekocht, die zag er niet meer uit. Hij had geen handvat meer en hij was helemaal versleten dus daarom was ik echt toe aan een nieuwe borstel. Deze kost maar €2,- en hij is gewoon echt heel fijn, niks op aan te merken. Lekker groot en hij ziet er ook nog eens leuk uit. Je hebt hem trouwens ook in het zwart. In de video onder aan deze post zie je hoe mijn oude borstel eruit zag.. vreselijk haha. Nu we toch bezig zijn met haar dingetjes gaan we gelijk door naar het tweede item namelijk deze schuifspeldjes of te wel deze bobby pins.


Ze komen in een zakje van 50 stuks en ze kosten €1,50. Primark komt altijd met van die kleine dingetjes die leggen ze dan bij de kassa neer en dan pak je altijd wel wat mee. Bij mij was dit zakje dus het geval, ik dacht mmm.. ik heb ze eigenlijk wel nodig, want ja zoals elk meisje wel weet is dat elastiekjes, bobbypins, speldjes, clipjes wat dan ook gewoon in 1 x verdwijnen. Gewoon gone.. Dusja ik heb weer eventjes een voorraadje. Ze voelen best wel stevig dus ik denk dat ze goed werken.

Het volgende item is een setje van 4 above knuckle rings, ik was al een tijdje opzoek naar deze soort ringen steeds hadden ze mijn maat niet..


Bij deze foto hierboven heb ik 1 ring niet aan gedaan omdat er geen plek meer voor was haha. Het ringetje wat hier mist is niet heel boeiend gewoon een simpel zilver ringetje. Dit setje kost zoals je wel kunt zien €2,-. De ringetjes met het soort pijltje en het drie hoekje vind ik het leukst.

De twee aankopen die ik nu laat zien zijn me 2 favorieten! Ben er zo blij mee. Als eerste deze fake creepers, ik vond die schoenen altijd al zo leuk. Ik wist dat ze die bij de Primark verkochten maar heb er eigenlijk nooit echt naar gezocht. Deze keer ook niet, ik zag ze heel toevallig op de grond liggen en Diejeneley die wist waar ze hingen. We gingen erop af en jeeej ze hadden me maat nog.


Ze lopen als een steen.. haha nee serieus ze lopen echt als een rechte blok aan je voet. Geen beweging niks. Maarja dat was te verwachten want ze kosten namelijk maar €5,- dat is gewoon te goedkoop. Dat was dus ook echt de reden waarom ik ze nog leuker vind haha! Omdat ik wel wil kunnen lopen met deze schoenen leg ik er een zooltje in op ga ik ze gewoon mega goed inlopen. Nog even kijken hoe ik ze ga combineren, maar binnen kort komt er een lookbook op mijn site en daar komen deze schoenen sowieso in terug. Dat geld ook voor het volgende paar schoenen, hier ben ik ook gek op!

Ze doen me denken aan die cut out schoenen, hier was ik eigenlijk ook naar op zoek maar die heb ik niet gevonden. In plaats van die schoenen heb ik deze beauty's gehaald.


Ik denk dat ieder zijn eigen meningen over deze schoenen heeft, je vind je tof of totaal niet. Zelf ben ik er heeel erg blij. Ze zijn makkelijk te dragen met een kortere broek / rok, maar ook gewoon met een lange broek. Als je het mij vraagt kun je elke kant op met deze schoenen. Ik heb deze schoenen gekocht €22,- dat vind ik best wel mee vallen voor dit soort schoenen.

Nou, dit waren mijn aankoopjes bij de Primark. Het is niet veel, maar wel erg leuke items die ik graag met jullie wilde delen.

Hieronder een video vorm van dit artikel, als je het leuk lijkt om die te kijken ga je gang!


xxxx,

Shirley

39 opmerkingen:

  1. Je hebt hele leuke dingen gekocht :) Ik vind je sieraden erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die ringen en schoenen zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de video gezien was echt heel leuk wil je ook een action shoplog doen ?x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb precies hetzelfde bij de Primark. Of helemaal niks, of mega veel. Ik vind het vaak zonde dat veel dingen al stuk zijn, gaten en draadjes overal aan. Kicke schoenen! Heel stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingen heb je geshopt! Vind de ringen super tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Die schoenen zijn totaal niet mijn smaak, maar leuk dat jij er zo enthousiast over bent.Die ringen vind ik wel mooi! En dat van de bobby pins en elastiekjes is heel herkenbaar. Elke keer als ik bij de Primark ben haal ik weer een set van 50 nieuwe elastiekjes, maar na een paar maanden zijn ze bijna allemaal verdwenen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je allemaal leuke dingen gekocht! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke schoenen zeg! Vind ze heeel gaaf :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die speldjes neem ik ook altijd mee! Die eerste schoenen vind ik echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die midi ringen zijn echt heel leuk! Ik zou alleen bang zijn om ze te verliezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuke aankopen! Even een tipje: bij de action zijn bobbypins goedkoper.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, leuke dingen geshopt.
    Ik heb dezelfde borstel alleen wel in het strand!

    Liefs Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke shoplog! De ringetjes vind ik erg gaaf! :) En wat een stoere schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je een leuke dingetjes gehaald! Primark lijkt me heel leuk, die heb ik helaas niet bij mij in de buurt

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw! Hele leuke aankopen. Ik ben weg van je schoenen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Awh, dat je schoenen aanvoelen als een blok is wel jammer. Maar vijf euro voor zo'n schoenen heb ik nog nooit gezien! <3 Ik moet naar Primark nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke items! Vooral die schoenen! :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die creepers zijn heel gaaf!



    www.style-chameleon.com

    WIN A €190 PROUD JACKET ON MY BLOG

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke aankoopjes! Ik vind vooral je cut out-achtige schoenen erg gaaf! :) En wat balen dat je per ongeluk het shirtje van de H&M in de verkeerde maat had meegenomen! Ik heb ook een keer zoiets gehad, alleen bij mij was het nog wel een iets grotere blunder; ik had in plaats van een S een L of een XL meegenomen haha, gewoon gevouwen en al meegepakt van een stapel omdat ik het model al wel had gezien en dat wel leuk vond.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat een leuke aankoopjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super leuke aankopen! Ik vind alles leuk haha komt niet vaak voor. Leuk dat ze nu weer andere midi rings hebben:D Moet maar weer eens gaan kijken (ojeej). De schoenen zijn ook super vet! Erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke aankopen! Vooral die ringen! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke shoplog! Die schoenen zijn echt gaaf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuk! We hebben dezelfde borstel nu haha

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuke aankopen heb je gedaan ! Het eerste paar schoenen vind ik erg tof ! X Denise

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een gave borstel! Ik ben je meteen gaan volgen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke dingetjes heb je gekocht, die schoenen lijken me super!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Die borstel heb ik ook, maar dan is het zwart! Zo fijn voor die prijs. Dat laatste paar schoenen vind ik ook echt heel erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuke aankopen, vooral de juweetljes!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik vind beide schoenen héél vet. Vijf euro voor die creepers is echt niks! Ik ben ook fan van die zilveren ringetjes, heb ik toen nergens gezien wuhh.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Gave dingen heb je gekocht! Ik vind het altijd zo leuk om te shoplogs te zien. Je hebt zo'n leuke verrassende stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Leuke dingen! Ik heb bij de Primark ook altijd dat ik de ene keer heel veel leuke dingen zie hangen en de keer daarop helemaal niet. Toch vind ik beide paren schoenen erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat heb je lekker geshopt! Ik kom niet vaak in de Primark, maar zo heerlijk dat alles lekker goedkoop is. Ik vind die ringen bijvoorbeeld echt super. x

    BeantwoordenVerwijderen
  34. De creepers zijn echtgaaf! De primark is echt ver voor mij maar denk toch eens de weg tot daar te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Weet iemand of die Creepers NU nog in de schappen zijn, en in welke filiaal? Ik wil ze echt zoooo graag omg, hopelijk kan iemand me helpen!

    BeantwoordenVerwijderen