Pagina's

maandag 7 juli 2014

Review: SlushyMaker ChillFactor

Hee!

Aangezien het in Nederland al weer zomer is, is het dus ook tijd voor lekkere verkoelende drankjes, ijsjes noemt het maar op! Nu moet ik wel zeggen dat Nederland er nu best wel veel moeite mee heeft om lekker weer aan ons te geven maarja.

Op de televisie heb ik best vaak de reclame voorbij zien komen van een beker waarmee je zelf SlushPuppy's mee kan maken. Super tof! Ik wou hem sowieso eigenlijk al kopen maar mijn lieve vriendje Sandor verraste me mij een paar dagen geleden mee.. Ik ben er super blij en enthousiast over. Lees vooral verder voor de review.

Zoals je ziet heb je hem in 4 verschillende kleuren, groen, roze, blauw en rood. Sandor had de roze kleur voor me meegenomen en daar ben ik super blij mee! Hij heeft echt een hele mooie en fel roze kleur.


Op de verpakking staat: Maak slushies in minder dan een minuut! Aan de ene kant klopt dit wel maar aan de andere kant ook weer niet. Je moet de beker namelijk 4 tot 6 uur in de vriezer leggen voordat je hem kunt gaan gebruiken. 


Op de foto hierboven staat een korte beschrijving van de stappen die je moet ondergaan om een lekkere slushpuppy te krijgen. 



De slushymaker komt samen met een typisch slushpuppy lepel/rietje je kunt hem dus gebruiken als rietje maar ook als lepel. Dat is erg handig en leuk.




Het is dus echt een super knijpbare beker, hij voelt super lekker zacht aan en ook van goede kwaliteit!  De druppels die je ziet komt omdat ik hem eerst had uitgespoeld.  Deze gehele beker stop je dus in de vriezer en na 4 a 6 uur kun je hem gaan gebruiken. De 1e keer heb ik heb gewoon voor de zekerheid de hele nacht in de vriezer gedaan zodat het sowieso ging werken en dat gebeurde! 

In het filmpje onder aan dit artikel is mijn first impression, de foto's die nu komen is de tweede keer dat ik de slushymaker ga gebruiken. 


Op de foto hierboven heb ik de slushymaker de hele nacht in de vriezer gehad en eruit gehaald.


Ik vul de slushymaker met ice-tea waar koolzuur op zat, dit had ik eigenlijk niet door. Ik wou het eigenlijk doen met een drankje zonder prik maar ik had niet goed gelezen haha. Alsnog werkt een drankje met prik evengoed! 


Je moet er wel op letten dat de drank die je erin doet ook gekoeld is, je kunt geen drank op kamer temperatuur toevoegen dan werkt het niet goed of helemaal niet. 


Je draait de deksel erop en knijpen maar! Je kunt het natuurlijk ook zonder dekstel doen maar dan heb je de kans dat je veel gaat knoeien. 


Dit is na 30 seconden knijpen. Het gaat echt mega snel!! Zelf snap ik nog echt niet hoe dit allemaal werkt dat je drankje zo snel kan bevriezen. Wel super cool.


Dit is na 1 minuut knijpen, dat lijkt er al meer op. Ik moet zeggen dat de slushpuppy die je met deze slushymaker maakt wel iets zachter is als een echte slushpuppy maarja je kunt ook niet alles hebben! De dikte van mijn slushpuppy hierboven is het dikste wat je kunt krijgen met de slushymaker, ookal ga je langer knijpen hij word niet dikker. Daarom is het dus tijd om je lepeltje erbij te pakken en te proeven!


Yummy, hij was echt heel erg lekker! Je proeft zelfs een beetje prik van de ice-tea.



Mijn hondje Boogie mocht natuurlijk ook even proeven, wel met een eigen lepeltje natuurlijk haha. Ze vond het zo te zien ook erg lekker! Lekker koud.

Heb je je slushy helemaal opgegeten / gedronken dan komt het minder leuke gedeelte het schoon maken. Ik moet zeggen dat dit echt mega makkelijk gaat trouwens! De beker bestaat uit verschillende onderdelen en die moet je losdraaien en afspoelen. De plastic delen kun je in de vaatwasser doen maar de beker zelf moet je met de hand wassen en afdrogen. Deze kan dan weer de vriezer in!


Hierboven een kleine volgorde van losmaken. Het is echt mega-simpel. Op de 1 na laatste foto zie je dat je twee verschillende bekers hebt. Deze moet je met de hand afwassen.


Ik moet morgen geopereerd worden aan mijn keel-amandelen, dus deze slushymaker gaat de volgende 10 dagen mijn beste vriend worden!! Natuurlijk ga ik ook lekker veel ijsjes eten. 


                                       
Ben mega-ethousiast over deze beker, hij is te koop bij verschillende winkels. Blokker, BartSmit en nog een aantal. Hij kost €14,99. Hij is van het merk ChillFactor.

xxxx,

Shirley 




38 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk dat je deze hebt gereviewt! Mijn dochter wilde deze graag hebben maar ik dacht dat het zo'n onzin artikel zou zijn, gelukkig niet! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is zo raar, hoe werkt dat nou?
    Haha, het werkt in ieder geval wel goed, had ik zeker niet verwacht!

    Leuke blog!

    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een onwijs handig ding, die wil ik ook <3 En aaaaah wat een lieve hond heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had juist verwacht dat je hem in de vriezer moest doen met het drinken er al in & daarna pas knijpen. Ziet er wel goed uit! Succes met je operatie morgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag hem onlangs in de winkel staan en vond het wel iets grappig! Het lijkt me iets erg handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah super leuk! Ideaal voor de zomer!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat lijkt me echt leuk! Wat grappig dat het zo snel gaat. ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijn ding! Ik heb het inderdaad al vaak op de reclame gezien! Heel veel plezier ermee! <3 Het ziet er lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha dat is grappig! Super handig ook!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik was beetje sceptisch maar zo te zien werkt hij echt , super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Aaah ik had er al iets eerder van gezien maar geloofde het inderdaad ook niet. Nu moet ik 'm ook hebben! Leuke blog, ik volg je nu :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat klinkt goed! Ik vind alleen slush puppy's niet zo heel lekker, maar voor de liefhebbers is dit de ideale oplossing!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hee wat handig zeg! Veel succes morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat leuk zeg, ik vaak zin in een Slush maar om daar voor helemaal naar de stad te rijden is het niet waard, ik denk dat ik deze maar eens aanschaf.

    Liefs,

    www.blamethefireworks.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat gaaf, ik wil hem ook! Succes met je operatie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat fijn dat hij zo goed werkt, daar ga je zeker nog veel aan hebben na morgen! Heel veel succes met de operatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind 15,00 euro nogal prijzig voor zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat cool! Dit zie ik weleens op de reclames, ik vind het z'n leuke uitvinding. Ik hou van slushy's

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Haha, ik wist niet dat het bestond! Lijkt me echt zo leuk om te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuk ding! Ik heb er laatst ook een cadeau gegeven aan iemand, maar dan van een ander merk. Die moet je schudden en deze werkt met aparte cubes die je in de vriezer moet leggen. Jou roze beker is wel heel erg gaaf

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat handig! Zelf drink ik dit niet zo graag. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat ontzettend leuk en handig! Geniet van je slushpuppy's

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dit lijkt me echt super lekker! Fijn dat hij goed werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat leuk, je eigen slushpuppy maken.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw.super! De kleur ook.. Ik wil hem ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. ohhh wat super en wat leuk dat het zo snel en vooral goed werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een grappig ding! Ik had gedacht dat zoiets echt voor geen meter zou werken, maar het valt mee dus. Leuk! Veel succes met je operatie, hoop dat alles goed gaat en je snel zult herstellen. Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik denk dat ik deze ook ga kopen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Sterkte met je amandelen. Wat heb je een prachtige hond! En n leuke site!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Zo leuk! Ik denk dat het in mijn volgende koopjes zal zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heel speciaal! Hoe doet ie het toch :) En grappig dat je hond het ook lekker vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een briljant ding! Hoe werkt dat toch, haha!

    BeantwoordenVerwijderen