maandag 28 juli 2014

Filmpje: Bronze ooglook | w7 in the buff

Hee!

Het w7 in the buff heb ik nu een aantal weken in mijn bezit, ben er super blij mee. Mij leek het wel leuk om een look met dit palette te maken en deze met jullie te delen. Het is een bronze look en vind het erg mooi. Misschien is het dus handig als je inspiratie nodig hebt en je dit palette ook in je bezit hebt (of het naked 2). Het kan natuurlijk ook met andere oogschaduws met dezelfde kleuren. Ben je benieuwd kijk dan vooral het filmpje..


Aangezien ik over een paar daagjes op vakantie ga en daar geen internet heb of nauwelijks internet, komt er dus de aankomende weken bijna niets of niets op mijn site.. Wanneer ik terug ben komt er sowieso een artikel over mijn vakantie.

xxxx,

Shirley

13 opmerkingen:

 1. Leuk artikel en een prettige vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke video! Mooi ooglook ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie look! En ik snap wel dat je er even tussen uit bent, Geniet van je vakantie!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie oog look heb je gemaakt ! En een fijne vakantie alvast !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige look! Het lijkt me echt een heel fijn palette om mee te werken.
  Heel veel plezier op vakantie, geniet ervan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele mooie look zeg. Ik hou echt van die kleuren en de combinatie daarvan is al helemaal mooi. Erg leuk en handig filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, echt een prachtige look! Zo'n mooie kleurtjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goed filmpje! Leuk dat je laat zien hoe je deze ooglook maakt! :) Heel gaaf gedaan! Het palette is ideaal lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt er echt een prachtige look van gemaakt meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waauww! Je hebt een prachtig look gemaakt erg mooie palet is het ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je bent genomineerd op mijn blog met de Sunshine Blogger Award! kijk op mijn blog voor meer! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey! Ik heb je genomineerd voor de Sunshine bloggeraward! :)

  Liefs

  jasmijnmeiqi.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen