Pagina's

zondag 29 juni 2014

Review: KIKO Lipstick & Lip pencils

Hee!

Een hele tijd terug was ik naar de KIKO shop in CentrO (Duitsland) geweest, en heb daar een paar mooie lipsticks gekocht met bijbehorende lip potloden. Ik was helemaal blij toen ik hoorde dat er een KIKO shop was in Duitsland, ik dacht namelijk dat ze die alleen in Italiƫ hadden, maar nee blijkbaar dus ook in Duitsland.
Deze lipsticks en lip pencils heb ik al een tijdje in me bezit. De foto's die ik hier in dit bericht post zijn dus ook al best oud. Ik vond het zonde om deze niet te delen, het zijn namelijk gewoon mega fijne producten. Benieuwd? Lees dan snel verder ..LUSCIOUS CREAM LIPSTICK 514


                  


                       

vrijdag 27 juni 2014

Review: Essence BLUSH UP! -10 heat wave-

Hee!

Vandaag review ik een hele mooie blush van Essence. Het is een blush waar je drie verschillende tinten uit kunt halen. Dus je hebt eigenlijk 3 verschillende kleurtjes blush in 1 palette. Handigg!
Lees vooral verder voor meer..


woensdag 25 juni 2014

Review: Essence Long Lasting eye pencil -01 & 17-

Hee!

Paar weken of misschien wel maanden geleden was er weer een 1+1 gratis actie bij de Kruidvat, dit weet waarschijnlijk iedereen wel maar ik vermeld het er toch even bij haha. Tijdens die actie had ik dus ook wat make-up producten ingeslagen (klik hier voor de shoplog). Nog steeds ben ik er maar niet aan toegekomen om al deze producten te reviewen.

Er staan nog een paar producten op de planning om te reviewen en vandaag zijn dat de Essence Long Lasting eye pencils. Ik heb deze oogpotloodjes in het zwart (01) en in het blauw (17) gekocht en ben er heel erg blij mee.. Lees vooral verder voor meer informatie

http://www.lovingyourlife.nl/2014/06/review-essence-long-lasting-eye-pencil.html#more

woensdag 18 juni 2014

Essence ''All About Paradise Palette''

Hee!

Dit artikel is een beetje laat, ik heb dit palette namelijk al best wel lang. Maargoed, dat is geen reden om hem niet meer te reviewen. Hierbij een review van dit vrolijke fel-kleurige palette. Lees snel verder voor meer..