woensdag 16 april 2014

Paas Nagels 2014 !

Hee!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten staat Pasen binnenkort weer voor de deur :) Dat vinden de meeste mensen erg leuk (tenminste ik wel). Het is altijd zo gezellig, lekker samen uitgebreid ontbijten, de geur van vers gebakken broodjes. Jummy! Door te denken aan al deze gezelligheid bedacht ik me om eens een leuke nail-art te maken met het thema Pasen! ofcourse.. Lees maar gauw verder :)

Bij Pasen kunnen de schattige kuikentjes en de konijntjes niet vergeten worden, daarom heb ik deze schattige wezentjes verwerkt in mijn nagels. Jaja ik weet het, het is eigenlijk een paas-haas, maarja een paas-konijntje is toch ook leuk! Omdat ik niet graag een bruin kleurtje op me nagels wil heb ik toch maar voor een wit konijntje gekozen. Maar goed.. als eerst brengen we de basis kleuren aan. Voor de basis kleuren ben ik voor geel en licht-roze gegaan. Je brengt gewoon twee laagjes aan en laat deze goed drogen. De nagels moeten echt goed droog zijn, we gaan namelijk met kleine kwastjes werken en je wilt natuurlijk niet dat de basiskleur helemaal gaat mengen met de nieuwe kleur.

KIKO French Manicure + Eyeliner kwastje Action
Misschien dat je het al had gezien, maar we gaan kuikentjes ''vers uit het ei'' maken en een klein wit konijntje. Voor de eierschillen + konijntje gebruik ik deze witte French manicure nagellak van Kiko. Omdat het kwastje net iets te dik is na mijn smaak en niet heel erg precies werkt. Gebruik ik een oud eyeliner kwastje. Het eyeliner kwastje heeft een heel erg dun puntje en is erg makkelijk mee te werken (oude MAX eyeliner van de Action)


Zelf vond ik het wel handig om de nagellak eerst aan te brengen op een vlak plaatje (hier gebruik ik een Konad nagel plaatje). Vanaf dit plaatje kan ik gemakkelijk het kwastje in de nagellak dippen en zo aanbrengen. 


Dan komt het moeilijkste maar toch wel het leukste onderdeel, het tekenen! Sorry voor de slechte foto btw, maar ik heb dus het buitenste lijntje van de eierschil getekend. Het is in principe gewoon een ribbel lijntje. 


En inkleuren maar! Dat ziet er al iets beter uit! Zoals je kunt zien doe ik eerst al de kuikentjes en begin ik later aan het konijntje. Nu gaan we door met het tekenen van de oogjes. 


Voor het tekenen van de oogjes gebruik ik weer hetzelfde Konad plaatje (schoongemaakt), een zwarte nagellak en een bobbypin. Waarom een bobbypin? We gaan namelijk stipjes maken, dit kun je heel gemakkelijk doen met een dotting tool, maar als je iemand bent zoals ik en deze niet in huis heeft kun je de voorkant van een bobbypin gebruiken. Je dipt deze gewoon in je nagellak en zo kun je gemakkelijker stipjes neerzetten :)

Oogjes gemaakt met behulp van de bobbypin
De kuikentjes zien er best apart uit nu.. er mist iets! Natuurlijk het snaveltje, deze gaan we maken met een oranje nagellak en weer het dunne eyeliner kwastje.Het is eigenlijk gewoon een klein driehoekje. Nu zien ze er al een stuk beter uit :) Tijd voor het konijntje. Hiervoor gaan we weer de witte nagellak gebruiken.


We tekenen als eerst een cirkel die samen met de vorm van je nagels loopt. 


Oortjes eraan en klaar! Nee.. nog niet klaar we missen het gezichtje nog. Daarvoor gebruiken we als eerst een roze nagellak, deze kleur gaan we aanbrengen voor het neusje en om de oortjes nog wat meer kleur te geven. Dit doen we weer met het Konad plaatje en het eyeliner kwastje. 
Dat ziet er al leuker uit vind je niet? Nu nog de oogjes, het mondje en de snor haartjes. De oogjes brengen we weer aan met de bobbypin en de snor haartjes + mondje doen we heel voorzichtig met het eyeliner kwastje.


Aaah, hij is best schattig geworden! De kuikentjes zijn gewoon.. raar, haha maar het konijntje vind ik erg goed gelukt. Natuurlijk om het af te maken een laagje topcoat. Hierdoor ''vloeien'' de kleurtjes mooi samen en word het 1 geheel en de nagellak blijf natuurlijk ook langer zitten.Done, zelf vind ik het goed gelukt. Me nagels zijn nu helemaal Pasen-proof. De kuikentjes zien er grappig uit moet ik zeggen, ik kan ze niet schattig noemen maar goed het is gewoon leuk :) Het konijntje is beter gelukt en hier ben ik best trots op haha, had niet verwacht dat hij zo goed zou uitpakken. 


Waarschijnlijk heb je deze fail al wel gezien, maar ik vond dat hij een close-up verdiende omdat hij jammer genoeg verminkt is.. De zwarte nagellak was net iets te stroperig en liet daarom een aantal strepen achter. Maargoed het hoort erbij, niet alles kan perfect gaan :)

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien hoe ik deze nail-art heb gemaakt. Ik wil jullie alvast een heel erg fijn en gezellig Pasen wensen! Het duurt nog wel een aantal dagen maar dat maakt niet uit :)

Heb je al plannen voor Pasen? Zo ja, laat het me weten!

16 opmerkingen:

 1. Wat een schattige nailart! Erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi super schattig en wat knap gedaan! happy easter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het konijntje is echt superleuk! De kuikentjes waren waarschijnlijk schattiger als je in de oogjes nog een iets kleinere witte stip had gezet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow! wat een talent :-)
  heel mooi!

  www.v-fashionwise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award! hier kan je mijn blogpost lezen: http://corinspire.blogspot.be/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

  Lieve groetjes x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke nailart heb je gemaakt, erg schattig ook met dat konijntje :) En heel duidelijke uitleg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat heb je dat leuk gedaan! Heel erg goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, super leuke nailart.
  Erg schattig en mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen