woensdag 19 maart 2014

Fashion Shoplog

Hee!

Een tijdje geleden had ik een aantal online bestellingen gedaan, in deze video laat ik zien wat ik heb gekocht en hoe het staat etc. Ik heb geshopt bij riverisland.com en de online h&m winkel. Ook ben ik langs een paar schoenen winkels geweest en heb nog 2 paar schoenen gekocht, deze heb ik niet online besteld. Deze video is wat later dan ik gewild had, ik moest namelijk veel leren voor me auto theorie examen en gelukkig ben ik er voor geslaagd jeej! Maargoed, ik ben blij dat ik deze video nu eindelijk kon opnemen want ik was natuurlijk ook erg benieuwd naar de kleding. Meestal maak ik een pakketje meteen open als ik hem binnen krijg, dit keer hield ik me verlangens onder bedwang en wachtte erop dat ik de pakketjes open kon maken voor de camera. Jammer genoeg kon ik niet al mijn verlangens in bedwang houden en heb ik de bestelling van h&m wel stiekem open gemaakt. Aan het einde van de video heb ik een mini Lookbook van een aantal setjes. Veel plezier met kijken :)


Wat vind jij van deze aankoopjes?


xxxx,

Shirley

2 opmerkingen:

  1. Hey!
    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Je kan op de link klikken voor meer informatie: http://marlonmeijer.blogspot.nl/2014/03/liebster-award.html.
    Veel plezier! Liefs Marlon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke aankopen en die crop tops! love it!

    BeantwoordenVerwijderen