dinsdag 18 februari 2014

18 Februari, opscheer

Hee!

Het is alweer tien dagen geleden dat ik jarig ben geweest.. Ik was namelijk de 8e jarig, op die dag werd ik 17 jaar, het is nou niet echt een leeftijd waarvan je denkt YESS eindelijk 17!! Tenminste.. als je bijvoorbeeld 18 jaar word, kun je in een auto rijden en ja.. dat was het eigenlijk al ha-ha, ofja voor mij dan. Sommige mensen zijn heel erg blij dat ze 18 jaar worden dan kunnen ze eindelijk zelf sigaretten of drank kopen. Dit geldt niet voor mij, roken vind ik smerig en drank heb ik bijna nooit nodig. Als ik dan ooit drank wil hebben dan vraag ik het aan me moeder of zus haha.. Toen ik jarig was had ik me moeder ook een paar flessen drank laten halen, maar dat is dan ook 1 x per jaar. Hoe dan ook ik ben weer een jaartje dichter bij de 18! Hopelijk ga ik snel me rijbewijs halen dan kan ik lekker in een auto rijden woehoeee. Doei fiets!

Vandaag ''lekker'' naar school geweest. Ik moet vier dagen in de week tot 4 uur naar school BORING. Vrijdag ben ik gelukkig om kwart over 2 uit. Omdat mijn zus auto rijd kan ik lekker met haar mee naar school rijden. Anders moet ik 3 kwartier fietsen.

Toen ik thuis was, had ik gewoon even zin om iets leuks met me haar te gaan doen. Ik moest nergens heen of zo, maar toch had ik zin om wat dingetjes uit te gaan proberen. Ik pakte mijn krultang en ik deed me haar naar 1 kant. Ik klemde me haren boven me oor strak tegen me hoofd aan en zo leek het net alsof ik een opscheer had. Tenminste ik vind dat het z'n effect krijgt. De rest van me haren had ik gekruld en toen zag het er zo uit :De krullen waren onder tussen al een beetje uitgezakt, wanneer ik voor me laptop ging zitten om foto's te maken. Ik had namelijk geen hairspray gebruikt, beetje dom. Maar goed het lijkt toch wel? Ik vind het zelf een leuke haar stijl. Het kost wel wat tijd. Je moet er ook maar net van houden. Sommige meiden (of jongens) vinden opscheer totaal niks. Zelf zou ik nooit echt een deel van me haar afscheren. Maar als ik het kan faken, waarom niet?


Misschien voor de ge├»nteresseerde, ik daar hier een jasje die heb ik gekocht bij NewLook, de lippenstift die ik draag is van MAC ''Diva''

Wat vind jij van dit kapsel? 


xxxx,

Shirley


2 opmerkingen:

 1. Ik vind het je leuk staan!
  zelf ben ik een jongen, en ga waarschijnlijk ook opscheer doen. Maar dan niet te overdreven. Meer gewoon kort en dan soort van kuif.
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja, ik begrijp wat je bedoelt.
   Zulke kapsels zijn super gaaf voor jongens :)
   Leuk dat je gereageerd hebt op me artikel.

   Shirley

   Verwijderen