dinsdag 28 januari 2014

OOTD | Opendag ROC

Hee!

Afgelopen zondag werd er een opendag georganiseerd op het ROC, omdat ik op deze school zit had ik me aangemeld om mee te helpen aan deze opendag. Samen met een aantal andere leerlingen waaronder mijn zus en mijn vriendje (die doen namelijk dezelfde opleiding). Op het begin van de dag had ik me kleren aangetrokken die ik eigenlijk aan zou doen op de opendag. Ik was de afgelopen zaterdag naar de stad geweest met mijn vriendinnen en daar had ik deze croptop gekocht bij de pull&bear, met de tekst DO IT WITH PASSION. De tekst doet mij nooit echt iets, natuurlijk kijk ik wel of er geen gekke tekst op staat die totaal niet bij me past, maar dit was wel een leuke tekst. Deze croptop kostte €19,95.Deze croptop droeg ik samen met een tregging die toevallig ook van de pull&bear komt. Deze had ik niet zaterdag gekocht maar deze had ik al eventjes. Onder deze tregging droeg ik mijn favoriete Jordans.


Toen ik op school aankwam, kreeg ik een hele mooie roze polo.. NOT haha. Deze moest ik dus de hele dag aan. Geen ramp of zo maar ik had natuurlijk liever mijn nieuwe croptop aan. Achja.. ik stond achter de koffie tafel en af en toe kan ik best onhandig zijn, dus liever koffie over de polo dan over me croptop. Gelukkig is er niks over me heen gevlogen. Ben ik blij dat ik deze dag roze lippenstift had opgedaan en geen rode.. Heb de hele dag koffie en thee geschonken, een rondje door de school gelopen. Uiteindelijk een bioscoopbon gekregen van de school als bedankje wat ik heel erg leuk vond. Nou, dit was mijn Outfit Of The Day. Hopelijk vonden jullie hem leuk!

xxxx,
ShirleyGeen opmerkingen:

Een reactie posten