zaterdag 11 januari 2014

Foto Tutorial: Ooglook met NYC for Brown Eyes Palette

Hee!
In dit artikel laat ik met behulp van foto's zien hoe ik deze (lowbudget) ooglook heb gemaakt!
Hiervoor heb ik het NYC Individual Eyes palletje gebruikt. Hierin zitten best wel donkere kleuren, maar ook een lichte kleur. Het is ook eigenlijk een palletje voor een smokey eye look en in dit geval voor personen met bruine ogen. Je hebt ze namelijk ook voor personen met groene/blauwe ogen.

Klik op Lees verder om te zien hoe ik deze look heb gemaakt en welke producten ik gebruikt heb..

Dit is het palletje die ik gekocht hebt bij de Kruidvat voor €4,99.


Zoals je ziet best wel donkere kleuren, er zit ook een oogschaduw basis bij, deze vind ik naar mijn mening niet heel erg fijn en daarom heb ik ook gewoon mijn Essence I love Stage oogschaduw basis gebruik. Deze heb ik over me gehele ooglid aangebracht.


Nadat je de oogschaduw basis hebt aangebracht gaan we beginnen met het aanbrengen van de lichtste kleur namelijk de licht grijze en deze breng ik aan over me gehele bewegend ooglid. Dit heb ik gedaan met het essence oogschaduw kwastje.


Dan ga ik door met de 3e kleur van het palletje, de donker paarse kleur. In deze look gebruik ik de bruine kleur niet en ga ik meteen door naar de paarse kleur. Deze kleur breng ik in me buitenste ooghoek aan tot ongeveer het gedeelte van me ooglid waar het bruine van me oog begint (de iris). Dit heb ik aangebracht met de smokey eye brush van Essence.


Na de paarse kleur te hebben aangebracht, breng ik de donker grijze / zwarte kleur aan in me buitenste ooghoek en in de arcade boog. Ik houd me kwastje boven het licht grijze gedeelte en werk ik zo door tot me binnenste ooghoek. Toen ik dat had aangebracht ging ik verder met de blending kwast van de Hema, die heb ik heel lichtjes in de zwarte kleur gedipt en ben ik gaan blenden over de eerder aangebrachte donkergrijze/zwarte kleur. Lichtjes naar boven blenden zodat de harde lijnen verdwijnen.


En natuurlijk niet te vergeten mascara en eyeliner! Als eerst breng ik altijd een dun laagje mascara aan en ga ik dan door met de eyeliner. Dit doe ik zodat met wimpers niet aan elkaar gaan plakken door de vloeibare eyeliner. Eenmaal de eyeliner aangebracht breng ik nog een laagje mascara aan. Ik gebruik hier de Maybelline Falsies Feather look mascara en een zwarte vloeibare eyeliner van Essence. 

Nou, dit was dan de look die ik heb gemaakt, vind het zelf een erg mooie look die je kan dragen naar een feestje of iets dergelijks. Wat je zelf wilt natuurlijk! 

Bedankt voor het kijken/lezen :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten