maandag 9 december 2013

Haren krullen met de Remington Sleek and Curl Stijltang!

Hoi!
In dit artikel laat ik zien hoe je krullen kunt maken met een stijltang!
Hiervoor gebruik ik de Remington Sleek and Curl, voor de eerste keer. Zoals ik al verwacht had is het krulllen met deze stijltang heel erg fijn, je haar glijd glad door de platen heen, blijven niet hangen aan eventuele oneffenheden. Gewoon top!
Hier zie je een aantal foto's en uitleg in de volgorde van de techniek, natuurlijk heb ik ook een filmpje gemaakt, want volgens mij is het fijner om het in bewegende beelden te zien. Maar voor de zekerheid wat foto's..Hier heb ik me haar al voor een deel opgestoken, ingespoten met heat proctection en doorgekampt. De stijltang is opgewarmt en we kunnen beginnen. Je legt de stijltang onder de pluk die je wilt krullen.
 Dan pak je de pluk aan de onderkant vast en brengt hem tussen de 2 platen via de onderkant. Dus je trekt de pluk haar naar je nek toe, tussen de platen naar voren en klempt de stijltang zo dicht zoals het plaatje hieronder.
                                 Je trekt hem langzaam naar beneden, en tada een krul! 

Hopelijk is het een beetje duidelijk.. Zoniet? Kijk dan de video die ik hier onder in dit bericht heb geplaatst zodat je het misschien wel snapt! :) En als eindresultaat een volle bos krullen zoals hieronder! 


Veel succes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten