dinsdag 12 november 2013

Catrice : Liquid Metal , 060 Petrol Pan & 010 Look Me In The Ice

Ik ben naar de kruidvat geweest, en hier heb ik deze super mooie glinsterende oogschaduwen van de Liquid metal lijn van catrice gekocht en deze waren €3,99 per stuk.
Om te beginnen deze mooie groen achtige kleur, 060 Petrol Pan. Deze oogschaduw is donker maar goed te dragen vind ik. Het is een mooie kleur voor deze tijd : herfst / winter! De oogschaduwen van de liquid metal lijn hebben allemaal mooie glitters waardoor je ogen een mooi accent krijgen.
Op deze foto hierboven heb ik de 060 Petrol Pan geswatched, zo zie je dat de kleur niet te donker is maar deze oogschaduw wel een mooie shimmer heeft.
 Zoals je ziet heeft 010 Look Me In The Ice heel erg veel glitter, en is het een lichte wit achtige kleur. Fijn te gebruiken als highlighter onder de wenkbrauw, in de ooghoek of boven aan de wangen. Deze kleur is natuurlijk ook heel mooi om te gebruiken over het ooglid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten